Vichy Liftactiv Specialist Glyco-C Fiole peeling, 30x2ml

recomandare dermatolog
Vichy Liftactiv Specialist Glyco-C Fiole peeling, 30x2ml - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-FATA/ANTIRID - VICHY
Vichy
P459820885
Fiolele au o concentrație ridicată în ingrediente folosite în dermatologie, alese pentru a oferi o eficacitate specifică împotriva principalelor semne de îmbătrânire a pielii. Pentru femeile ce
Se incarca ofertele...

Descriere Vichy Liftactiv Specialist Glyco-C Fiole peeling, 30x2ml

Fiolele au o concentrație ridicată în ingrediente folosite în dermatologie, alese pentru a oferi o eficacitate specifică împotriva principalelor semne de îmbătrânire a pielii. Pentru femeile ce prezintă pete pigmentare, nuanța neuniformă a pielii, lipsa de luminozitate a pielii.

Formatul de fiolă asigură păstrarea eficacității ingredientelor active și garantează prospețime pentru fiecare utilizare.

Ingrediente active:

10% complex acid glicolic, vitamina cg de origine naturală, acid hialuronic de origine naturală.

Mod de utilizare:

1. A se utiliza seara. Folosiți o fiolă pentru două zile consecutive. Loviți ușor vârful fiolei pentru a vă asigura că tot lichidul se duce către bază.

2. Folosiți ambele mâini și un șervețel pentru a rupe fiola

3. Răsuciți vârful aplicatorului de plastic pentru a îndepărta căpăcelul, apoi puneți-l deoparte. Adăugați aplicatorul pe fiola deschisă, apăsând până se oprește.

4. Îndreptați fiola în jos și agitați-o ușor. Apăsați pe bulele din părți, apoi distribuiți jumătate de fiola pe o dischetă demachiantă, pentru o singură aplicare.

5. Aplicați pe tot tenul, zona gâtului și conturul ochilor cu o dischetă demachiantă. Evitați conturul genelor.

6. Pentru o eficacitate specifică, masați ușor liniile ochilor, obrajii, conturul gâtului, fruntea și liniile de expresie.

7. Închideți aplicatorul cu capăcelul de plastic pentru păstrarea formulei și evitarea pierderii conținutului. Păstrați pentru utilizare în următoarea seara.

8. Așteptați 30 de secunde ca produsul să fie absorbit înainte de aplicarea rutinei de îngrijire.

Prezentare:

30 fiole x 2 ml       Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.