Vichy Collagen Specialist Hyalu Mask, 50 ml

P459847588
Vichy Collagen Specialist Hyalu Mask, 50 ml - ANTIRID - VICHY
Liftactiv Hyalu-Mask, masca de fata cu Acid Hialuronic, creeaza un ecosistem complet de protectie si stimulare a producerii de Acid Hialuronic natural, pentru un efect instant de reumplere si [...]

Vichy Collagen Specialist Hyalu Mask, 50 ml

Liftactiv Hyalu-Mask, masca de fata cu Acid Hialuronic, creeaza un ecosistem complet de protectie si stimulare a producerii de Acid Hialuronic natural, pentru un efect instant de reumplere si eficacitate progresiva antirid, în urma utilizarii frecvente. Rehidratare imediata. Aspect neted. Fermitate redobandita.

Aceasta masca este recomandata femeilor care cauta un produs expert, care sa le ofere un efect instant de reimprospatare, stimulare celulara și beneficii antirid.

Contine:

- acid hialuronic cu masa moleculara mare, acid hialuronic cu masa moleculara mica, extract de drojdie de agave, apa termala mineralizanta Vichy.

Mod de utilizare:

De cateva ori pe saptamana. Aplicati un strat subtire si uniform pe pielea curata si uscata in prealabil. Asteptati timp de 5 minute, apoi indepartati excesul cu o discheta demachianta umeda. Nu clatiti cu apa. Evitati conturul ochilor si al buzelor.

 



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review