Uriage Crema Noapte Detox Antiaging Age Protect, 40ml

P479849601
Uriage Crema Noapte Detox Antiaging Age Protect, 40ml - ANTIRID - URIAGE
Uriage
Aceasta este prima crema de noapte Uriage cu textura catifelata ce actioneaza asupra semnelor imbatranirii si in acelasi timp imbunatateste oxigenarea cutanata. Atunci cand ne trezim pielea este revigorata, radianta [...]

Descriere: Uriage Crema Noapte Detox Antiaging Age Protect, 40ml

Aceasta este prima crema de noapte Uriage cu textura catifelata ce actioneaza asupra semnelor imbatranirii si in acelasi timp imbunatateste oxigenarea cutanata. Atunci cand ne trezim pielea este revigorata, radianta si neteda. Noapte de noapte, pielea este regenerata, detoxifiata si isi recapata luminozitatea.

ACTIUNE:

Previne si corecteaza semnele imbatranirii

Reduce vizibilitatea liniilor fine si a ridurilor, combate pierderea tonusului si a fermitatii, reconfera vitalitate si luminozitate pielii.

Imbunatateste oxigenarea la nivel celular

Protejeaza pielea de factorii poluanti prin stimularea efectului de detoxifiere.

Hidrateaza pielea

Imbogatita cu Apa Termala Uriage si ceara de plante pentru suplete si hidratare.

INGREDIENTE ACTIVE: Apa Termala Uriage, Retinol, acid hialuronic VLMW, Sangele Dragonului (extract vegetal), vitaminele C si E, macris, unt de Shea, squalane de masline, ceara de plante

Utilizare:

Aplicati dimineata pe fata curata si uscata. Evitati contactul cu ochii. Nu este potrivit pentru femei gravide. In cazul aparitiei senzatie de intepaturi, extindeti durata de timp intre doua aplicari.

Prezentare:

40ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review