Uriage Crema De Noapte Peeling Antiaging Age Protect, 50 ml

Uriage Crema De Noapte Peeling Antiaging Age Protect, 50 ml - ANTIRID - URIAGE
Uriage
P479849600
Aceasta crema delicata actioneaza pe timp de noapte, avand un efect de peeling ce confera luminozitate. Noapte de noapte, reduce vizibilitatea ridurilor, ilumineaza imperfectiunilor, imbunatateste textura pielii si reduce imperfectiunile. [...]

Descriere: Uriage Crema De Noapte Peeling Antiaging Age Protect, 50 ml

Aceasta crema delicata actioneaza pe timp de noapte, avand un efect de peeling ce confera luminozitate. Noapte de noapte, reduce vizibilitatea ridurilor, ilumineaza imperfectiunilor, imbunatateste textura pielii si reduce imperfectiunile.

ACTIUNE:

Previne si corecteaza semnele imbatranirii

Reduce vizibilitatea liniilor fine si a ridurilor, combate pierderea fermitatii si lipsa de volum. Ajuta la prevenirea petelor pigmentare si reconfera vitalitate si luminozitate pielii.

Uniformizeaza pielea

AHA actinoneaza in siguranta pe timp de noapte, pentru un efect de peeling si actiune asupra ridurilor, petelor pigmentare si imperfectiunilor.

Imbunatateste oxigenarea celulara

Projeaza impotriva efectelor poluarii prin stimularea sistemulul de detoxifiere.

Hidrateaza pielea

Imbogatita cu Apa Termala Uriage si ceara de plante (Acacia, Floarea-soarelui, floare de preerie) pentru suplete si efect de hidratare asupra pielii..

INGREDIENTE ACTIVE: Apa Termala Uriage, Retinol, acid hialuronic VLMW, Sangele Dragonului (extract vegetal), vitaminele C si E, macris, AHA, squalane de masline, ceara de plante

Utilizare:

Aplicati seara, o data sau de doua ori pe saptamana, pe pielea curata si uscata. Evitati contactul cu ochii. In cazul aparitiei senzatie de intepaturi, extindeti durata de timp intre doua aplicari.

Prezentare:

50ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review