Trusa Slow Age: Crema de zi Slow Age, 50 ml+ Demachiant 3 in 1 Purete Thermale, 100ml, Vichy

Trusa Slow Age: Crema de zi Slow Age, 50 ml+ Demachiant 3 in 1 Purete Thermale, 100ml, Vichy -  - VICHY
Vichy
Gama Purete
P459791018
Vichy SLOW AGE Crema antirid pentru ten normal-uscat SPF30, 50ml O piele mai puternica, hidratata si cu un aspect plin. Pentru un ten luminos si sanatos. Contine Baicalin - extract [...]

Descriere: Trusa Slow Age: Crema de zi Slow Age, 50 ml+ Demachiant 3 in 1 Purete Thermale, 100ml, Vichy

Vichy SLOW AGE Crema antirid pentru ten normal-uscat SPF30, 50ml

O piele mai puternica, hidratata si cu un aspect plin. Pentru un ten luminos si sanatos. Contine Baicalin - extract antioxidant din radacina , Bifidus - probiotic derivat si Apa termala mineralizanta Vichy.

Crema pentru ingrijire zilnica actioneaza impotriva primelor semne de imbatranire: de la linii fine la riduri, de la nuanta neuniforma a tenului la pete pigmentare, de la pierderea tonusului pielii la lipsa aspectului plin. Imediat, pielea se simte hidratata si protejata. Zi dupa zi, aceasta capata un aspect luminos si sanatos.

Textura onctuoasa si proaspata.

Mod de utilizare:

Aplicati dimineata. A se evita conturul ochilor.


Purete Thermale Demachiant 3 in 1, 100ml

Demachiantul integral Pureté Thermale imbina un lapte + o lotiune + un demachiant pentru ochi, totul intr-un singur produs.

Asocierea unor agenti de curatare foarte eficienti si delicati intr-un lapte-gel foarte proaspat asigura o curatare si o demachiere ultra-rapide, foarte usoare, care elimina eficient machiajul, fiind in acelasi timp bland cu tenul sensibil.

Perfect demachiata si curatata, pielea este proaspata, catifelata si calmata. Demachiantul integral asigura o toleranta optima.Textura inedita care asociaza delicatetea laptelui si prospetimea unei lotiuni. Cremoasa si lejera in acelasi timp, textura lasa pielea confortabila si nu are un efect gras.

FARA PARABENI, formula sa hipoalergenica a fost testata pe piele sensibila, sub control dermatologic si oftamologic. Imbogatita cu Apa Termala Vichy, calmanta, fortifianta, regeneranta.

Mod de utilizare:

Aplicati cu ajutorul unei dischete demachiante, pe fata si pe ochi, fara sa clatiti.




Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review