Trusa Liftactiv Collagen Specialist Zi, 50ml + 3 Glyco-C fiole, 2ml, Vichy

Trusa Liftactiv Collagen Specialist Zi, 50ml + 3 Glyco-C fiole, 2ml, Vichy - ANTIRID - VICHY
Vichy
P459847798
Crema de zi pentru corectarea semnelor vizibile datorate reducerii nivelului de colagen din piele. Textura hidratanta, onctuasa. Mod de utilizare: Dimineata si seara aplicati un strat subtire pe pielea curata [...]

Descriere: Trusa Liftactiv Collagen Specialist Zi, 50ml + 3 Glyco-C fiole, 2ml, Vichy

Crema de zi pentru corectarea semnelor vizibile datorate reducerii nivelului de colagen din piele. Textura hidratanta, onctuasa.

Mod de utilizare:

Dimineata si seara aplicati un strat subtire pe pielea curata si uscata. Crema de zi antirid Liftactiv Collagen Specialist este destinata femeilor care cauta performanta antirid, concentrata in ingrediente naturale pentru un ten sanatos, cu aspect tanar. Eficacitate demonstrata si vizibila asupra ridurilor, trasaturilor lasate, lipsei tonifierii si prezentei petelor pigmentare.

Forma de prezentare:

50 ml


Glyco-C fiole

Fiolele de la Vichy ce țintesc petele pigmentare, lipsa luminozității și nuanța neuniformă a pielii. Formatul de fiolă asigură păstrarea eficacității ingredientelor active și garantează prospețime pentru fiecare utilizare.

10% COMPLEX CU ACID GLICOLIC

VITAMINA CG DE ORIGINE NATURALĂ

APĂ VULCANICĂ

ACID HIALURONIC DE ORIGINE NATURALĂ

Prezentare: 3 fiole 



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review