The Ordinary Buffet + Peptide de Cupru 1%

The Ordinary Buffet + Peptide de Cupru 1% - ANTIRID - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-FATA/ANTIRID - THE ORDINARY
The Ordinary
P459800055
Proprietăți: Formula este un serum ce combină o gamă largă de tehnologii studiate pentru a viza simultan multiple semne de îmbătrânire. Produsul diferă de originalul "Buffet", acesta
Se incarca ofertele...

Descriere The Ordinary Buffet + Peptide de Cupru 1%

Proprietăți:

Formula este un serum ce combină o gamă largă de tehnologii studiate pentru a viza simultan multiple semne de îmbătrânire. Produsul diferă de originalul "Buffet", acesta incluzând 1% peptide de cupru, devenind mult mai eficient în menținerea sănătății pielii. Rolul natural al acestor peptide este de a menține funcțiile imunitare normale, ajută la sinteza colagenului și la producția de fibroblast, de asemnea au și efecte antiinflamatoare.

Mod de folosire:

Aplicați pe tenul curat dimineața și seara. Pentru rezultate maxime, vă rugăm să alternați peptidele cu vitamina C, acizi sau antioxidanți.

Atenție! Încercați să nu folosiți peptide în aceeași rutină cu următoarele produse: acizi, LAA (Acid L-Ascorbic) și ELAA (Acid Ascorbic Etilat). Recomandăm evitarea utilizării produselor care care conțin peptide de cupru în aceeași rutină cu antioxidanți puternici, acizi sau Vitamina C (LAA/ ELAA.

Ingrediente:

Aqua (Water), Glycerin, Lactococcus Ferment Lysate, Copper Tripeptide-1, Acetyl Hexapeptide-8, Pentapeptide-18, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Tripeptide-38, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Acetylarginyltryptophyl Diphenylglycine, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, Arginîne, Aspartic Acid, Trehalose, Fructose, Glucoșe, Maltoșe, Urea, Sodium PCĂ, PCĂ, Sodium Lactate, Citric Acid, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Carbomer, Polysorbate 20, Dimethyl Isosorbide, Sodium Benzoate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

Nu conține: alcool, ulei, silicon, gluten, nuci, alune sau alte derivate.

Precauții:

Doar pentru uz extern. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la loc uscat și răcoros. Evitați contactul cu ochii. Nu utilizați dacă sunteți alergic sau aveți sensibilitatea la unul dintre ingredientele menționate pe etichetă. Dacă apar iritații sau reacții alergice, întrerupeți imediat folosirea produsului și consultați medicul. Produs vegan. Nu a fost testat pe animale. pH: 6.00-7.00

Prezentare:

30 mlData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.