SVR Masca Anti- Ox cu vitamina C, 50 ml

P459832439
SVR Masca Anti- Ox cu vitamina C, 50 ml - ANTIRID - SVR
SVR
Proprietati: 4% Complex Radiance C + Vit.C optimizata Spuma micro-peeling. Anti-rid – confera stralucire Piele terna, obosita. Aceasta masca peeling, energizanta, concentrata in Vit.C optimizata exfoliaza, netezeste si [...]

SVR Masca Anti- Ox cu vitamina C, 50 ml

Proprietati:

4% Complex Radiance C + Vit.C optimizata

Spuma micro-peeling. Anti-rid – confera stralucire

Piele terna, obosita.

Aceasta masca peeling, energizanta, concentrata in Vit.C optimizata exfoliaza, netezeste si ilumineaza epiderma.

Formula regeneranta si booster in acelasi timp pentru stralucire. Reface pielea marcata de oboseala, nesomn, in 15 minute. Sistem de propulsare fara gaz.

Activi dermatologici in concentratii mari: Vit.C optimizata – puternic anti-oxidant de referinta, protejeaza impotriva imbatranirii cutanate si ilumineaza tenul. Eficienta dovedita clinic.

Mod de utilizare:

Agitati flaconul si aplicati spuma cu buricul degetelor, apoi masati lejer pentru a asigura absorbtia. Lasati sa actioneze 15 minute, apoi clatiti cu apa. Reaplicati 1-3 ori pe saptamana.

Precautii:

Daca apar mici intepaturi persistente sau se intensifica intepaturile opriti utilizarea mastii. Evitati contactul cu ochii. Pericol! Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune, poate exploda sub efectul caldurii.

A nu se tine la indemana copiilor, a nu se expune la caldura, pe suprafete calde, langa scantei flacara sau orice sursa de inflamare. Nu perforati flaconul. Nu il ardeti nici dupa utilizare. Protejati impotriva razelor solare, nu expuneti flaconul la temperatura peste 50 C.

Prezentare:

50 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review