Ser restructurant Derm Repair, 30 ml, Institut Esthederm

Ser restructurant Derm Repair, 30 ml, Institut Esthederm - ANTIRID - INSTITUT ESTHEDERM
P479852378

Fermitate intensiva si estomparea ridurilor.Avand concentratie mare de ingrediente active regenerante (Tehnologie exclusiva Repair), patrunde profund in piele, protejand functionalitatea tesutului de sustinere a acesteia. Textura sa fluida asigura absorbtia ultra-rapida a ingredientelor active

[...]

Descriere: Ser restructurant Derm Repair, 30 ml, Institut Esthederm

Fermitate intensiva si estomparea ridurilor.

Actiune:

Avand concentratie mare de ingrediente active regenerante (Tehnologie exclusiva Repair), patrunde profund in piele, protejand functionalitatea tesutului de sustinere a acesteia. Textura sa fluida asigura absorbtia ultra-rapida a ingredientelor active.

Tehnologia Repair - stimuleaza sinteza fibrelor de colagen si elastina, optimizandu-le functionalitatea.

Rezultate:

Trasaturile faciale sunt netezite, ridurile si liniile fine sunt estompate, pielea devine mai ferma, in timp ce este regeneranta.

Mod de utilizare:
Se aplica dimineata si seara pe fata si gat, singur sau inainte de a aplica o crema de ingrijire faciala, pe pielea curatata in prealabil.

Prezentare:
30 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review