Ser pentru fata hidratant Must Have, 30ml, Gerovital

  • -10%
Ser pentru fata hidratant Must Have, 30ml, Gerovital -  - GEROVITAL
Gerovital
P548487693

Serul este un produs de ingrijire versatil, cu beneficii multiple atat pentru tenurile tinere cat si pentru tenurile mature.

[...]

Descriere: Ser pentru fata hidratant Must Have, 30ml, Gerovital

Serul este un produs de ingrijire versatil, cu beneficii multiple atat pentru tenurile tinere cat si pentru tenurile mature. Concentratia crescuta de Niacinamida imprima serului toate beneficiile cosmetice pe care aceasta vitamina le are asupra pielii: hidratare, efect antirid, protectie antiinflamatoare, diminuarea pigmentarilor si a porilor, reglarea secretiei de sebum. Niacinamida stabilizeaza functia de bariera a epidermei, diminuand pierderile de apa transepidermale si imbunatatind continutul in apa al stratului cornos. Gluconatul de Zinc normalizeaza activitatea glandelor sebacee, regleaza secretia de sebum si imbunatateste aspectul si confortul tenului gras si a celui acneic. Pantenol-ul si extractul de Aloe Vera contribuie la cresterea gradului de hidratare a tenului. Zanthalene® si Defensyl® Plus ajuta la balansarea eficienta a procesului inflamator.

Beneficii: 10% Niacinamida + 1% Zinc Gluconat - Corecteaza petele, cicatricile si semnele acneice, hidrateaza tenul.

Ingrediente: Aqua, Niacinamide, Pentylene Glycol, Squalane, Propylene Glycol, Zinc Gluconate, Polyacrylamide, Zanthoxylum Bungeanum Fruit Extract, Oleyl Alcohol, Phenoxyethanol, Aloe Barbadensis Extract, Octyldodecanol, Ribes Nigrum Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables, Cardiospermum Halicacabum Flower/Leaf/Vine Extract, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Ethylhexylglycerin, Panthenol, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide.

Mod de utilizare: folositi produsul fara a-l combina cu alte seruri. Se recomanda utilizarea produsului inaintea aplicarii cremei. Se aplica pe fata, gat, decolteu, dimineata si seara.
TESTAT DERMATOLOGIC

Reocmandari: testati toleranta la produs pe o zona mica de piele, in caz de disconfort se recomanda intreruperea utilizarii produsului.

Prezentare:
30ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review