Ser peeling Must Have, 30ml, Gerovital

  • -10%
Ser peeling Must Have, 30ml, Gerovital -  - GEROVITAL
Gerovital
P548487696

Complexul AHA asigura o exfoliere blanda, o regenerare a pielii din profunzime catre suprafata, o hidratare eficienta.

[...]

Descriere: Ser peeling Must Have, 30ml, Gerovital

Complexul AHA asigura o exfoliere blanda, o regenerare a pielii din profunzime catre suprafata, o hidratare eficienta. Vitamina C prezenta intr-o forma deosebit de stabila, stimuleaza sinteza colagenului, reface bariera naturala de protectie a pielii, imbunatateste aspectul general, reduce liniile fine si ridurile, are efect antiinflamator si antioxidant. Serul este recomandat pentru exfolierea prealabila asociata tratamentului de depigmentare, dar si pentru exfolieri saptamanale, care cresc gradul de hidratare si maximizeaza efectele oricarui produs cosmetic.

Beneficii: 10% AHA + 1% VITAMINA C - Exfoliaza tenul, reduce petele vizibile, confera stralucire naturala

Ingrediente: Aqua, Glycerin, Pentylene Glycol, Sodium Lactate, Sodium Citrate, Glycolic Acid, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Sucrose, Urea, Xanthan Gum, Tetrasodium EDTA, Sodium Hyaluronate, Malic Acid, Tartric Acid, Citric Acid, Decylene Glycol, Caprylyl Glycol, Dextran, Palmitoyl Tripeptide-8, Sodium Hydroxide.

Mod de utilizare: exfolierea se face o data pe saptamana. Se picura in palma 3-4 picaturi si se aplica prin masaj usor pana la absorbtia completa, evitand zona contur ochi. Nu necesita clatire. Dupa tratamentul de exfoliere si depigmentare se aplica o crema calmanta protectoare. TESTAT DERMATOLOGIC

Recomandari: pe durata tratamentului de exfoliere se recomanda evitarea expunerii la soare, utilizarea unei creme cu factor ridicat de protectie UV. Se recomanda ca tratamentul sa se faca in sezoanele putin insorite. Testati toleranta la produs pe o zona mica de piele, in caz de disconfort se recomanda intreruperea utilizarii produsului.

Prezentare:
30ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review