Ser intensiv antirid Duolys A, 30ml, ACM

Ser intensiv antirid Duolys A, 30ml, ACM - ANTIRID - ACM
ACM
P479850641

Acesta este un ser intensiv antirid special adaptat pentru toate tipurile de piele afectate de imbatranire: pierderea fermitatii, riduri, linii fine, lipsa de stralucire si imperfectiuni ale pielii.

[...]

Descriere: Ser intensiv antirid Duolys A, 30ml, ACM

Proprietati:

  • - Datorita unei asocieri originale a 2 forme de Vitamina A (Retinol + Retinoat de tocoferil) cu Vitamina E, serul imbunatateste simultan aspectul primelor semne de imbatranire si protejeaza pielea impotriva efectelor negative ale stresului oxidativ; Zi dupa zi, pielea devine mai ferma, iar tenul mai stralucitor.
  • - Textura pielii este netezita, ridurile devin mai putin vizibile, iar imperfectiunile cutanate sunt atenuate.
  • - Produsul este non comedogenic, cu textura de ulei uscat, non-gras ofera rezultate care duc la catifelarea pielii.

Ingrediente:
Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Coconut Acid, Dicaprylyl Carbonate, Coco-Caprylate/Caprate, Castor Oil/IPDI Copolymer, Retinol, Tocopherol, Tocopheryl Retinoate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil.

Mod de utilizare:
Aplicati o cantitate mica de ser pe fata, gat si decolteu, pe pielea curata si de preferinta, seara. Evitati contactul cu ochii. Pentru rezultate optime, utilizati in cure de 3 luni, care se repeta. Poate fi utilizat in asociere cu Duolys.CE sau ca intermediar catre procedurile estetice.

Precautii:
In caz de senzatie de intepatura, rariti aplicarile. Nu utilizati daca sunteti insarcinata sau planificati o sarcina. Limitati expunerea la soare si folositi un produs de protectie solara adecvat.

Prezentare:
30 ml



Data ultimei actualizari: 2024-04-17 11:09:39
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review