Ser cu acid hialuronic 6% Gerovital H3 Evolution, 10 ml, Farmec

P459790260
Ser cu acid hialuronic 6% Gerovital H3 Evolution, 10 ml, Farmec - ANTIRID - GEROVITAL
Gerovital
Este un ser bogat în acid hialuronic pur și lipozomal 6%, vitamina C lipozomală, SOD, GP4G și Trylagen cu efecte anti-age, de umplere și netezire a ridurilor, de refacere [...]

Ser cu acid hialuronic 6% Gerovital H3 Evolution, 10 ml, Farmec

Este un ser bogat în acid hialuronic pur și lipozomal 6%, vitamina C lipozomală, SOD, GP4G și Trylagen cu efecte anti-age, de umplere și netezire a ridurilor, de refacere a funcției de barieră a pielii și de hidratare intensă.

Este un ser bogat în acid hialuronic cu greutate moleculară mică și mare, ce acționează pentru a diminua ridurile atât din interior și cât și de la suprafața pielii.

Complexul de ingrediente din compoziția serului asigură hidratare intensă, acțiune antirid și anti-imperfecțiuni pentru toate tipurile de ten.

Ingrediente active:

Acidul Hialuronic pur are efecte intensiv hidratante acționând dual, prin refacerea rezervelor hidrice la suprafața pielii și diminuarea pierderilor transepidermale de apă.

Lipozomii cu Acid Hialuronic pătrund în piele și umplu ridurile din interior, astfel ridurile și liniile fine fiind mult diminuate.

Alături de SOD, Vitamina C este unul dintre cei mai puternici și eficienți antioxidanți naturali cunoscuți, contribuind la blocarea reacțiilor oxidative și a proceselor distructive cauzate de acestea.

Ajută la inhibarea formării excesului de melanină cu atenuarea petelor pigmentare existente și prevenirea apariției altora noi.

Lipoceravitul C întărește funcția de barieră a pielii prin refacerea straturilor hidro-lipidice și crește capacitatea de retenție de apă a acesteia.

Mod de utilizare:

Se utilizează dimineața și seara, aplicându-se două-trei picături pe față după ce aceasta a fost curățată și tonifiată.

Se asociază cu cremă de întreținere zilnică.

Prezentare: 10 mlData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review