Ser Booster Fluid Neoretin DC, 30ml, Cantabria Labs

Ser Booster Fluid Neoretin DC, 30ml, Cantabria Labs - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-FATA/ANTIRID - CANTABRIA LABS
P548489066

Ser de concentratie ridicata care se absoarbe rapid si se bazeaza pe o combinatie unica de diferite tehnologii impotriva imbatranirii si a petelor intunecate.

Se incarca ofertele...

Descriere Ser Booster Fluid Neoretin DC, 30ml, Cantabria Labs

Ser de concentratie ridicata care se absoarbe rapid si se bazeaza pe o combinatie unica de diferite tehnologii impotriva imbatranirii si a petelor intunecate.

Proprietati:

- Dupa utilizarea acestui produs, pielea devine mai clara, mai luminoasa, cu o textura si un ton de culoare uniforma, reducand in acelasi timp aspectul petelor intunecate.

- Compozitia produsului contine 6 ingrediente active care actioneaza in toate etapele de productie si sinteza a melaninei, asigurand cel mai bun control posibil al culorii pielii.

- Combinatia sistemului de albire cu proprietatile exfoliante si anti-imbatranire ale tehnologiei inovatoare RetinSphere® are ca rezultat o piele mai clara si mai luminoasa, cu o textura si o nuanta de culoare uniforma, precum si o reducere vizibila a petelor intunecate.

Mod de utilizare: Aplicati dimineata sau seara, dupa curatarea fetei si a gatului.

Prezentare:
30 mlData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.