Revuele Slim&Detox Sculpturing Cream, 150ml

  • -10%
Revuele Slim&Detox Sculpturing Cream, 150ml -  - REVUELE
Revuele
P459847550
Datorita unui complex special Lipomoist, aceasta crema unica de ridicare combate depunerile de grasime si restabileste elasticitatea pielii barbiei, umerilor si a parții interioare a antebrațului. Pielea acestor [...]

Descriere: Revuele Slim&Detox Sculpturing Cream, 150ml

Datorita unui complex special Lipomoist, aceasta crema unica de ridicare combate depunerile de grasime si restabileste elasticitatea pielii barbiei, umerilor si a parții interioare a antebrațului. Pielea acestor zone este predispusa la cadere, pierderea elasticitatii, acumularea de grasimi si apa, neputand fi corectata usor.

Datorita efectului combinat al complexului Lipomoist si a cafeinei, grasimea este drenata si "arsa"; imbunatateste drenajul limfatic, indeparteaza edemul si intareste pielea, restabileste elasticitatea acesteia si o netezeste. In consecinta, contururile din zona afectata devin mai netede, pielea este liftata si ferma.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review