Nivea Visage Crema Antirid Noapte, 50ml

Nivea Visage Crema Antirid Noapte, 50ml -  - NIVEA
NIVEA
W60798
Crema anti-rid hidratantă de noapte NIVEA oferă tenului hidratarea de care are nevoie, lăsându-l suplu și catifelat. Aceasta asigură procesul de regenerare pe timpul nopții [...]

Descriere: Nivea Visage Crema Antirid Noapte, 50ml

Crema anti-rid hidratantă de noapte NIVEA oferă tenului hidratarea de care are nevoie, lăsându-l suplu și catifelat. Aceasta asigură procesul de regenerare pe timpul nopții când tenul este mai receptiv. Formula delicată a cremei hidratează intensiv tenul, estompează liniile fine și ridurile și regenerează tenul pe timpul nopții. Formula este îmbogățită cu ulei din semințe de struguri și Vitamina E, cu proprietăți anti-oxidante și Panthenol. Compozitie Aqua, Glycerin, Cetearyl Isononanoate, C12-15 Alkyl Benzoate, Octyldodecanol, Potassium Cetyl Phosphate, Hydrogenated Palm Glycerides, Panthenol, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Vitis Vinifera Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Sodium Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Cyclomethicone, Dimethiconol, Trisodium EDTA, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Citronellol, Benzyl Alcohol, BHT, Parfum. Mod de administrare Se aplica si se maseaza usor pana la absorbtia completa.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review