Nivea Crema Zi Cellular Anti-age SPF15, 50ml

P438800263
  • -10%
Nivea Crema Zi Cellular Anti-age SPF15, 50ml - ANTIRID - NIVEA
NIVEA
Crema de zi NIVEA Cellular Anti-Age FPS 15 accelereaza viteza de regenerare a pielii – un indicator al vitalitatii celulare si al tenului intinerit. Sistemul de protectie UVA&UVB [...]

Descriere: Nivea Crema Zi Cellular Anti-age SPF15, 50ml

Crema de zi NIVEA Cellular Anti-Age FPS 15 accelereaza viteza de regenerare a pielii – un indicator al vitalitatii celulare si al tenului intinerit. Sistemul de protectie UVA&UVB cu FPS 15 ajuta la protejarea tenului impotriva imbatranirii cauzate de razele solare, deteriorarii celulelor si aparitiei petelor. Textura fina patrunde cu usurinta in piele si este absorbita rapid, lasand o senzatie de confort si eficacitate la nivelul tenului. Formula are o combinatie de ingrediente active la nivel cellular* compatibila la nivelul pielii: Acid Hialuronic, Extract de Magnolie si Creatina. *studii in vitro Ridurile sunt reduse. Rezultate dovedite in imbunatatirea fermitatii tenului si refacerea acestuia. Tenul este reimprospatat, fiind intens hidratat. Tenul ramane frumos si catifelat. Compatibilitate la nivelul pielii testata dermatologic.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review