Nivea Crema zi Antirid Q10 Ten Mixt, 50 ml

P459789593
Nivea Crema zi Antirid Q10 Ten Mixt, 50 ml - ANTIRID - NIVEA
NIVEA

Crema de zi anti-rid NIVEA Q10 Power pentru ten mixt reduce vizibil ridurile si previne aparitia altora noi. Formula neuleioasa si usoara a gelului-crema cu extract de Alge

[...]

Nivea Crema zi Antirid Q10 Ten Mixt, 50 ml

Crema de zi anti-rid NIVEA Q10 Power pentru ten mixt reduce vizibil ridurile si previne aparitia altora noi. Formula neuleioasa si usoara a gelului-crema cu extract de Alge minimizeaza porii prin formula special dezvoltata pentru tenul mixt, actioneaza eficient impotriva ridurilor, din interior si creste cantitatea de Q10 si Creatina proprii tenului. Q10 si creatina sunt ingrediente active ce se regasesc in mod natural in ten. Odata cu varsta, nivelul acestora scade, lasand tenul fara energia necesara pentru a se regenera. In timp, aceasta este mai predispusa la aparitia ridurilor si a altor semne ale imbatranirii. Gama NIVEA Q10 Power contine coenzima Q10 proprie tenului si creatina, intr-o formula ce lupta impotriva ridurilor - in armonie cu tenul tau. Beneficii: • Formula previne aparitia ridurilor cauzate de razele solare datorita protectiei eficiente UVA si a FPS 15 • Ridurile sunt vizibil reduse iar porii sunt minimizati • Pentru un aspect uniform al tenului.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review