Nivea Crema de zi + Q10 + Ulei de argan

Nivea Crema de zi + Q10 + Ulei de argan -  - NIVEA
NIVEA
P459821714
Crema antirid NIVEA Q10 Power pentru ten uscat și foarte uscat hidratează intens și hrănește tenul datorită formulei îmbogățite cu ulei de argan 100% organic. În acelaș [...]

Descriere: Nivea Crema de zi + Q10 + Ulei de argan

Crema antirid NIVEA Q10 Power pentru ten uscat și foarte uscat hidratează intens și hrănește tenul datorită formulei îmbogățite cu ulei de argan 100% organic. În același timp, datorită conținutului de coenzima Q10 proprie pielii, crema are acțiune antioxidantă și încetinește procesul de îmbătrânire, reducând vizibil ridurile fine și semnele de îmbătrânire. Astfel, în doar patru săptămâni, ridurile sunt reduse și fermitatea pielii este îmbunătățită. Formula infuzată cu ulei reușește să hidrateze intensiv tenul pentru 24h, fără să lase urme grase și este creată special pentru tenul uscat și foarte uscat.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review