Nivea Crema de noapte + Q10+Ulei de argan

Nivea Crema de noapte + Q10+Ulei de argan - ANTIRID - NIVEA
NIVEA
P459821715
Crema de noapte antirid NIVEA Q10 POWER are o formulă special creată, ce conține ulei organic de argan, pentru a regenera și hidrata tenul uscat și foarte uscat. Astfel, [...]

Descriere: Nivea Crema de noapte + Q10+Ulei de argan

Crema de noapte antirid NIVEA Q10 POWER are o formulă special creată, ce conține ulei organic de argan, pentru a regenera și hidrata tenul uscat și foarte uscat. Astfel, pe parcursul nopții tenul devine catifelat, pentru ca dimineața să fie pregătit pentru rutina de îngrijire din timpul zilei. Crema conține coenzima Q10 proprie pielii, identică cu cea pe care tenul o conține în mod natural și acționează armonios la nivelul acestuia. Ridurile sunt vizibil reduse, iar tenul regenerat – pentru un aspect sănătos și energizat. Formula puternică hrănește tenul în timpul nopții, când acesta are cea mai mare capacitate de absorbție a hidratării. Pentru cele mai bune rezultate, integrează crema de noapte în rutina ta de îngrijire antirid.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review