Melcfort Crema antirid, 35ml

Melcfort Crema antirid, 35ml - ANTIRID - GEROCOSSEN
Gerocossen
P459791900
Precum un veritabil elixir al tineretii, crema antirid cu extract de melc are o textura onctuoasa care regenereaza pielea, contribuind la netezirea ridurilor. Extractul de melc, recunoscut pentru capacitatea sa [...]

Descriere: Melcfort Crema antirid, 35ml

Precum un veritabil elixir al tineretii, crema antirid cu extract de melc are o textura onctuoasa care regenereaza pielea, contribuind la netezirea ridurilor.

Extractul de melc, recunoscut pentru capacitatea sa de regenerare a pielii, ajuta la refacerea barierei cutanate, favorizeaza sinteza colagenului si stimuleaza regenerarea celulara.

Crema antirid Melcfort Skin Expert este special conceputa pentru lupta impotriva ridurilor profunde, avand o formula bazata pe ingrediente naturale precum: ulei de migdale , ulei de argan si unt de shea, care hraneste pielea, ii imbunatateste elasticitatea si o protejeaza impotriva imbatranirii premature.

Gama de produse cosmetice Melcfort Skin Expert are la baza extractul de melc, un ingredient cu proprietati recunoscute de intinerire si regenerare a tenului.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review