Masca pentru toate tipurile de ten cu acid hialuronic 1% Liftactiv Hyalu-Mask, 50 ml, Vichy

Masca pentru toate tipurile de ten cu acid hialuronic 1% Liftactiv Hyalu-Mask, 50 ml, Vichy - ANTIRID - VICHY
Vichy
P459793125
Proprietăți: - creează un ecosistem complet de protecție și stimulare a producerii de Acid Hialuronic natural, pentru un efect instant de reumplere și eficacitate progresivă antirid, în urma utiliză [...]

Descriere: Masca pentru toate tipurile de ten cu acid hialuronic 1% Liftactiv Hyalu-Mask, 50 ml, Vichy

Proprietăți:

- creează un ecosistem complet de protecție și stimulare a producerii de Acid Hialuronic natural, pentru un efect instant de reumplere și eficacitate progresivă antirid, în urma utilizării frecvente;

- oferă rehidratare imediată, aspect neted;

- fermitatea este redobândită;

- este recomandată femeilor care caută un produs expert, care să le ofere un efect instant de reîmprospătare, stimulare celulară și beneficii antirid.

Ingrediente active:

Acid hialuronic cu masă moleculară mare, acid hialuronic cu masă moleculară mică, extract de drojdie de agave, apa termală mineralizantă Vichy.

Mod de utilizare:

Aplicați un strat subțire și uniform pe pielea curată și uscată în prealabil. Așteptați timp de 5 minute, apoi îndepărtați excesul cu o dischetă demachiantă umedă. Nu clătiți cu apă. Evitați conturul ochilor și al buzelor.

Prezentare:

50 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review