Gerocossen Crema antirid de noapte Phyto Stem 50 ml

Gerocossen Crema antirid de noapte Phyto Stem 50 ml - ANTIRID - GEROCOSSEN
Gerocossen
P438795600
Crema antirid de noapte are o formula hranitoare, ce stimuleaza procesul natural de regenerare al pielii pe timpul noptii si reduce semnele imbatranirii (riduri, pierderea fermitatii si elasticitatii pielii). Crema [...]

Descriere: Gerocossen Crema antirid de noapte Phyto Stem 50 ml

Crema antirid de noapte are o formula hranitoare, ce stimuleaza procesul natural de regenerare al pielii pe timpul noptii si reduce semnele imbatranirii (riduri, pierderea fermitatii si elasticitatii pielii).

Crema de noapte se bazeaza pe un complex de substante active naturale ce actioneaza sinergic: celulele stem din struguri stimuleaza regenerarea celulara si revitalizeaza pielea, polizaharidele marine restabilesc echilibrul pielii, contribuind la sinteza colagenului, iar uleiul de argan organic hraneste si protejeaza tenul.

Echilibrata, pielea isi recapata fermitatea, elasticitatea, iar ridurile sunt reduse.

Dimineata, pielea este mai neteda si mai luminoasa.

Pentru cele mai bune rezultate va recomandam utilizarea produsului in completare cu crema antirid de zi din gama Phyto Stem.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review