Galenic Ophycee Crema Antirid PU, 50ml

P479848794
  • -10%
Galenic Ophycee Crema Antirid PU, 50ml - ANTIRID - GALENIC
Galenic
Crema corectoare antirid, pentru piele uscata: netezeste ridurile, hraneste si ilumineaza pielea uscata. Elibereaza extractul absolut de alge albastre, cu efect anti-imbatranire milenar, combinat cu untul de shea hranitor, [...]
Primesti un cadou la acest produs
info campanie
Achizitioneaza orice produs Galenic si primesti o trusa de voiaj

Descriere: Galenic Ophycee Crema Antirid PU, 50ml

Crema corectoare antirid, pentru piele uscata: netezeste ridurile, hraneste si ilumineaza pielea uscata. Elibereaza extractul absolut de alge albastre, cu efect anti-imbatranire milenar, combinat cu untul de shea hranitor, pentru a-I reda confortul si luminozitatea din nou.

Ridurile sunt umplute zi de zi datorita extractului de alge albastre, cu efect anti-imbatranire milenar combinat cu untul de shea hranitor, pentru a netezi pielea uscata si pentru a-I reda confortul si luminozitatea.

Extract absolut din alge albastre, acid hialuronic si Vitamina E.

Aplicati dimineata si seara pe fata si pe gat.

Prezentare:

50m



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review