Galenic Ophycee Crema Antirid PNM, 50ml

Galenic Ophycee Crema Antirid PNM, 50ml - ANTIRID - GALENIC
Galenic
P479848734
Crema antirid Galenic Ophycee piele normala-mixta, 50 ml Emulsie corectoare antirid, pentru piele normala: netezeste ridurile, matifiaza si confera un efect de luminozitate pielii normale. Elibereaza extractul absolut de [...]
Primesti un cadou la acest produs
info campanie
Achizitioneaza orice produs Galenic si primesti o trusa de voiaj

Descriere: Galenic Ophycee Crema Antirid PNM, 50ml

Crema antirid Galenic Ophycee piele normala-mixta, 50 ml

Emulsie corectoare antirid, pentru piele normala: netezeste ridurile, matifiaza si confera un efect de luminozitate pielii normale. Elibereaza extractul absolut de alge albastre, cu efect anti-imbatranire milenar, combinat cu pudre evanescente, pentru a netezi pielea, pentru a matifia si a o face sa straluceasca din nou.

Ridurile sunt umplute zi de zi datorita extractului de alge albastre, cu efect anti-imbatranire milenar combinat cu pudre evanescente, pentru a netezi pielea, pentru a matifia si a o face sa straluceasca din nou.

Ingrediente:

Extract absolut din alge albastre, acid hialuronic si Vitamina E.

Mod de folosire:

Aplicati dimineata si seara pe fata si pe gat.




Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review