Fiole cu Acid Hialuronic 10% Lipozomi cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Equilibrium, Farmec

Fiole cu Acid Hialuronic 10% Lipozomi - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-FATA/ANTIRID - GEROVITAL
Gerovital
P459800076
Acidul Hialuronic pur are efecte intensiv hidratante acţionând dual, prin refacerea rezervelor hidrice din piele şi diminuarea pierderilor transepidermale de apă. Lipozomii cu Acid Hialuronic pătrund în
Se incarca ofertele...

Descriere Fiole cu Acid Hialuronic 10% Lipozomi cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Equilibrium, Farmec

Acidul Hialuronic pur are efecte intensiv hidratante acţionând dual, prin refacerea rezervelor hidrice din piele şi diminuarea pierderilor transepidermale de apă.

Lipozomii cu Acid Hialuronic pătrund în piele şi umplu ridurile din interior astfel ridurile şi liniile fine sunt mult diminuate. Efectul anti-age este potenţat şi prin Superoxid Dismutaza care are rol de protecţie atât pentru fibrele de colagen şi elastină cât şi pentru acidul hialuronic.

Mod de utilizare

Fiola se agită înainte de utilizare. Se scurge tot serul în partea de jos a fiolei după care fiola se poziţionează cu punctul de rupere în faţă.

Pentru protejarea mâinilor, fiola se înfăşoară într-un şerveţel, iar pentru rupere se foloseşte capacul de protecţie, conform instrucţiunilor din prospectul aflat în interiorul cutiei.

Conţinutul unei fiole se răstoarnă în palmă şi se aplică prin masaj uşor pe faţa proaspăt demachiată.

Tot conţinutul fiolei se foloseşte pentru o singură aplicare!

După absorbţia serului, se aplică crema de întreţinere din gama Gerovital H3 Equilibrium aferentă tratamentului.

Pentru rezultate optime și de durată, acest tratament se aplicǎ lunar.

Se va evita contactul cu ochii! Doar pentru uz extern!

Gama Gerovital H3 Equilibrium este dedicată îngrijirii tenului în saloanele cosmetice și întreținerii acasă a tratamentelor efectuate în saloane.Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.