Fillerina Plus Dermo-Cosmetic Filler Grad 4

Fillerina Plus Dermo-Cosmetic Filler Grad 4 -  - LABO INTERNATIONAL S.R.L.
P459832411
Labo a creat Fillerina, un preparat dermato-cosmetic în care sunt combinate 8 molecule diferite de acid hialuronic, a căror greutate moleculară variază de la foarte scăzută la [...]

Descriere: Fillerina Plus Dermo-Cosmetic Filler Grad 4

Labo a creat Fillerina, un preparat dermato-cosmetic în care sunt combinate 8 molecule diferite de acid hialuronic, a căror greutate moleculară variază de la foarte scăzută la foarte mare. Acțiunea principală este realizată de Gelul Fillerina Plus, care este aplicat, cu ajutorul unui aplicator special dotat cu o canulă cu extremitatea boantă, pe zonele cu depresiuni cutanate cum ar fi ridurile și liniile de expresie și la nivelul zonelor care necesită mai multă fermitate (pomeți, buze).

Pe lângă acizii hialuronici, preparatul mai conține Matrifull și Hexapeptide care la rândul lor ajută la reconstruirea țesuturile cutanate adânci și asigură cantitatea potrivită de apă la nivel celular.

Ingredientul activ Matrifull susține trofismul țesuturilor pielii pentru obținerea unui efect de fermitate treptat și progresiv. Pentru completarea efectului, se aplică Crema nutritivă în vederea creării unui film protector, care conferă hidratare, revitalizare și ajută ingredientele active din gel să penetreze straturile pielii. Potrivit pe post de cremă de zi sau de noapte, lasă pielea luminoasă și mătasoasă.

Fillerina Plus dedicată:

Persoanelor care au probleme serioase de lăsare a pielii datorate vârstei înaintate

Persoanelor care caută rezultate rapide

Formula cu 8 Acizi Hialuronici

Gradul 4 - Slăbirea și lăsarea vizibilă a trăsăturilor faciale

Umple ridurile adânci, conferă volum pomeților și buzelor și ajută la ridicarea trăsăturilor faciale

Utilizare:

Fillerina Plus tratament dermatocosmetic de uz topic, cu efect de umplere trebuie utilizat o dată pe zi timp de 14 zile, dimineața sau seara, în funcție de nevoile și obiceiurile personale, aplicând 1-2 ml de Gel cu efect de umplere pe riduri și pe zonele care necesită volum (pomeți, buze). Gelul cu efect de umplere trebuie lăsat să acționeze timp de 10 minute apoi se aplică Crema nutritivă cu efect de film protector.

Prezentare:

2x30ml +2 aplicatoare de precizie




Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review