Fillerina 12HA Densifying Filler Tratament Intensiv, Grad 5

  • -15%
Fillerina 12HA Densifying Filler Tratament Intensiv, Grad 5 - ANTIRID - LABO INTERNATIONAL S.R.L.
P548488374

Fillerina 12HA Densifying-Filler este un tratament dermato-cosmetic pentru utilizare acasa. Formula Fillerina Gel asociaza 12 tipuri diferite de molecule de acid hialuronic cu mase moleculare diferite pentru o umplere adaptata diferitelor straturi ale pielii, 3 molecule de colagen care stimuleaza cresterea densitatii matricei extracelulare si imbunatateste efectul de umplere in sinergie cu moleculele de acid hialuronic si 2 molecule de elastina care refac elasticitatea si plasticitatea pielii.

[...]

Descriere: Fillerina 12HA Densifying Filler Tratament Intensiv, Grad 5

Fillerina 12HA Densifying-Filler este un tratament dermato-cosmetic pentru utilizare acasa. Formula Fillerina Gel asociaza 12 tipuri diferite de molecule de acid hialuronic cu mase moleculare diferite pentru o umplere adaptata diferitelor straturi ale pielii, 3 molecule de colagen care stimuleaza cresterea densitatii matricei extracelulare si imbunatateste efectul de umplere in sinergie cu moleculele de acid hialuronic si 2 molecule de elastina care refac elasticitatea si plasticitatea pielii.

Ingrediente:

Fillerina 12 HA filler gel: AQUA, GLYCERIN, HYDROLYZED GLYCOSAMINOGLYCANS, SODIUM HYALURONATE, CAPRYLYL GLYCOL, CARBOMER, 1,2-HEXANEDIOL, PENTYLENE GLYCOL, HYDROLYZED ELASTIN, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER, DISODIUM EDTA, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, HYDROLYZED COLLAGEN, HYALURONIC ACID, TROPOLONE, HYDROXYPROPYL CYCLODEXTRIN, PHENOXYETHANOL, HYDROLYZED SODIUM HYALURONATE, DECYLENE GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, XANTHAN GUM, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM CHONDROITIN SULFATE, SOLUBLE COLLAGEN, SORBIC ACID, GLYCERYL CAPRYLATE, PALMITOYL TRIPEPTIDE-38, SODIUM BENZOATE, PHENYLPROPANOL, PALMITOYL HEXAPEPTIDE-52, GLYCOLIC ACID, LACTIC ACID, POLYVINYL ALCOHOL, ACETYL HEXAPEPTIDE-37, PALMITOYL HEPTAPEPTIDE-18.

Fillerina 12 HA nourishing film: AQUA, CYCLOPENTASILOXANE, GLYCERIN, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, POLYSILICONE-11, C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, DIMETHICONE, STEARETH-2, XYLITOL, HYDROGENATED LECITHIN, BUTYLENE GLYCOL, STEARETH-21, LIMNANTHES ALBA SEED OIL, PHENOXYETHANOL, BORON NITRIDE, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE / VP COPOLYMER, TOCOPHERYL ACETATE, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, PARFUM, BENZOPHENONE-3, SODIUM CHLORIDE, DIAZOLIDINYL UREA, BENZOPHENONE-4, LECITHIN, PSEUDOALTEROMONAS FERMENT EXTRACT, ALLANTOIN, ALCOHOL, XANTHAN GUM, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, SILICA, LIMONENE, DISODIUM EDTA, BHT, HEXYL CINNAMAL, SODIUM HYDROXIDE. LINALOOL, COUMARIN, CAPRYLYL GLYCOL, ARGININE, SALICYLIC ACID, CITRAL, GERANIOL, CITRONELLOL, ACETYL HEXAPEPTIDE-30.

Mod de utilizare:

Fillerina 12HA Densifying-Filler Tratament Dermato-Cosmetic Intensiv va fi folosit in fiecare zi timp de 14 zile, dimineata sau seara, in functie de nevoile si obiceiurile individuale, prin aplicarea a 2 ml de Gel Densifying-Filler (Fillerina 1) pe riduri, pe microrelieful cel mai marcat si pe zonele care necesita hidratare deosebita (pometi, buze). Pentru imbunatatirea actiunii Fillerina, este recomandat sa aplicati produsul pe tenul curat, fara sebum si impuritati. Aplicarea se va face cu un aplicator special, care permite absorbirea a doua cantitati separate de 1 ml de produs (in total 2 ml pe aplicare) si eliberarea lui in zonele dorite.

Gelul Densifying-Filler trebuie lasat sa actioneze 10 minute pentru ca ingredientele active sa „umple” zonele pe care a fost aplicat. Cu ajutorul palmei sau al degetelor, tapotati produsul ramas pentru a finaliza aplicarea. Nu faceti masaje sau miscari rotative pentru a evita formarea unor reziduuri de suprafata. Orice senzatie de tensiune pe piele se datoreaza actiunii produsului. Apoi aplicati Crema nutritiva (Fillerina 2) care garanteaza o cantitate suficienta de substante hidratante si hranitoare si permite completarea aplicarii filler-ului cu maximum de confort pentru pielea fetei si gatului. Extrageti 1-2 ml de crema, dupa caz si aplicati-o pe intreaga fata si pe gat. Pentru a facilita actiunea produsului, este recomandat sa beti doua pahare cu apa inainte de aplicarea Gelului Fillerina.

Instructiuni pentru deschidere: Fillerina 1 si Fillerina 2 sunt sigilate cu sigilii speciale din metal cu sistem de deschidere din plastic. Latura de deschidere este marcata cu doua sageti: ridicati discul din plastic urmand sagetile si trageti usor in sus, apoi in lateral pana scoateti sigiliul din metal. Scoateti capacul din cauciuc si aruncati-l la gunoi, apoi extrageti produsul dorit. Dupa deschidere, inchideti sticluta cu ajutorul capacelului din plastic pe care il gasiti in cutie.

Precautii:

Tratament dermato-cosmetic doar pentru uz extern; Evitati contactul cu ochii; Nu injectati produsul; Nu inghititi produsul; A nu se lasa la indemana copiilor.

A se pastra ferit de lumina si caldura.

Prezentare:
14 doze (2ml) Gel de umplere (Fillerina 1), 14 doze (2ml) Crema nutritiva (Fillerina 2), 2 aplicatoare de precizie



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review