Exfoliant AHA 30% + BHA 2%, 30ml, Beauty Drops

Exfoliant AHA 30% + BHA 2%, 30ml, Beauty Drops - ANTIRID - BEAUTY DROPS
BEAUTY DROPS
P479849513
Exfoliant AHA 30% + BHA 2%, 30ml - Beauty Drops Produsul este un exfoliant formulat cu 30% AHA si 2% BHA, imbunatateste aspectul texturii pielii si reduce adancimea liniilor fine. Este recomandat [...]

Descriere: Exfoliant AHA 30% + BHA 2%, 30ml, Beauty Drops

Exfoliant AHA 30% + BHA 2%, 30ml - Beauty Drops

Produsul este un exfoliant formulat cu 30% AHA si 2% BHA, imbunatateste aspectul texturii pielii si reduce adancimea liniilor fine. Este recomandat tenului mixt si gras. Exfoliaza suprafata pielii pentru a oferi un aspect mai luminos si uniform, de asemenea decongestioneaza porii, eliminand celulele moarte si excesul de sebum. Formula este de tip wash off, nu se lasa mai mult de 10 minute pe ten, si se indeparteaza cu apa. A se evita folosirea pe tenul sensibilizat, care prezinta iritatii, rani sau a fost supusa procedurii de peeling de curand.

Beneficii: Aspect luminos si uniform; Decongestionarea porilor; Estomparea liniilor de expresie.

Nu contine silicon, nuci, gluten. Vegan si Cruelty-free.

Ingrediente: Glycolic Acid, Sodium Hydroxide, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aqua, Lactic Acid, Glycerin, Pentylene Glycol, Propanediol, Salicylic Acid, Citric Acid, Mandelic Acid, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Hydroxyethylcellulose, 1,2-hexanediol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Panax Ginseng Root Extract.

Mod de folosire: Aplicati seara pe ten, si lasati maxim 10 minute, apoi dupa clatiti cu apa calduta. Nu utilizati de mai mult de 2 ori pe saptamana. Precautiuni: Numai pentru utilizare externa. A se evita contactul cu ochii si gura. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de reactii alergice, opriti utilizarea si contactati medicul.




Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review