Crema reactivatoare fundamentala pentru tenul matur normal-mixt Neovadiol, 50 ml, Vichy

recomandare dermatolog
Crema reactivatoare fundamentala pentru tenul matur normal-mixt Neovadiol, 50 ml, Vichy - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-FATA/ANTIRID - VICHY
Vichy
P438800576
Cremă reactivatoare fundamentală pentru tenul matur, ten normal-mixt Laboratoarele Vichy au cercetat 14 ani și au depus 13 brevete pentru a obține formula finală capabilă să acționeze
Primesti un cadou la acest produs
info campanie
La achizitia oricarui produs din gama Neovadiol primesti un Mini Mineral 89 Probiotic Fractions, 10ml
Se incarca ofertele...

Descriere Crema reactivatoare fundamentala pentru tenul matur normal-mixt Neovadiol, 50 ml, Vichy

Cremă reactivatoare fundamentală pentru tenul matur, ten normal-mixt Laboratoarele Vichy au cercetat 14 ani și au depus 13 brevete pentru a obține formula finală capabilă să acționeze asupra semnelor cutanate observate în timpul menopauzei. Inspirată de beneficiile hormonului tinereții asupra pielii, au ales un complex puternic de ingrediente active care acționează asupra markerilor tinereții implicați în menopauza. Eficacitate: Pielea este întinerită pe toate fronturile.

Cu complexul substitutiv inovator, pielea este transformată treptat. Densitatea, confortul și prospețimea pielii sunt restaurate. Tenul devine mai strălucitor și mai neted și volumele sunt redefinite treptat.

Creează substanța: PRO-XYLANE Concentrația acestei molecule biomimetice patentate de L'Oréal a crescut la 3%, de zece ori mai mult decât formula anterioară.

Eficacitatea? Acționează asupra a cel puțin trei elemente implicate în tinerețea pielii: colagenul I și III, surse de fermitate și densitate; sinteză GAG; reducerea punctelor negre, prin acțiune asupra fibroblastului. Pielea este hrănită la toate nivelurile și devine mai fermă și mai consistentă. Ridurile sunt umplute și tenul devine mai luminos și mai neted.

RE-TEXTURIZARE: HEPES Binecunoscut pentru proprietățile de exfoliere, acesta acționează asupra proteazelor, enzime implicate în procesul de descuamare naturală. Prin reglarea exfolierii, promovează regenerarea celulară, modifică aspectul pielii la suprafață și combate eficient pielea aspră și tare.

CONSISTENȚĂ: GLICERINA Glicerina are capacitatea de a reține apa în stratul cornos. Prin această, asigură hidratarea straturilor superficiale ale pielii.

REFACEREA LIPIDELOR: HEDIONE Un derivat de acid iasmonic, acest agent crește producția naturală de lipide (scualen, trigliceride și ceruri) care se găsesc în sebum și lipsesc la menopauză.

Prin urmare, netezește pielea, și îi restabilește confortul și suplețea.

Testată alergologic.

Pentru piele sensibilă.

Testată sub control dermatologic.

Densitate și volume*: După 4 ore: > +39% nuanță > +14% fermitate După 2 luni**: > Volum redefinit *DTM 40 de femei PNM. ** Ptoza scor clinic PNM 51 de femei Culoare și textură: După 7 ore: > Pielea se simte hidratată pentru 86% dintre femei* > Pielea se simte hrănită pentru 92% dintre femei* După 8 săptămâni**: > Observăm un ten mai puțin măsliniu, care devine tot mai alb și mai proaspăt. * Auto-evaluare concentrat **CLCT 8 săptămâni / 51 de femei

Crema Neovadiol Complex Substitutiv pentru ten normal-mixt este creată folosind o nouă tehnologie: este un gel emulsie pe bază de apă, cu un nivel ridicat de glicol, care oferă prospețime la aplicare și o senzație de învăluire.

După aplicarea pe piele, textura pătrunde cu ușurința, oferind pielii catifelare și confort fără a lasă o peliculă uleioasă. Imbogațită cu micro-particule fine, albe, pielea este luminoasă și radiantă.

Utilizare:

Aplicați în fiecare dimineață pe pielea curată, pe întreagă față. Dacă doriți, se poate aplică și de două ori pe zi, dimineața și seara.

Prezentare:

50 mlData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.