Crema de Zi Iluminatoare Pure Skin SPF50+, 50ml, Biotrade

P548488261
  • -10%
Crema de Zi Iluminatoare Pure Skin SPF50+, 50ml, Biotrade - ANTIRID - BIOTRADE
Biotrade

Crema de zi iluminatoare si restructuranta, care lupta cu primele semne de imbatranire. O combinatie formata din acid hialuronic cu masa moleculara mica, niacinamida si acid tranexamic reface densitatea si elasticitatea, oferind pielii prospetime, stralucire si o hidratare optima.

[...]

Crema de Zi Iluminatoare Pure Skin SPF50+, 50ml, Biotrade

Crema de zi iluminatoare si restructuranta, care lupta cu primele semne de imbatranire. O combinatie formata din acid hialuronic cu masa moleculara mica, niacinamida si acid tranexamic reface densitatea si elasticitatea, oferind pielii prospetime, stralucire si o hidratare optima. Acidul tranexamic din formula are o actiune regeneratoare si ofera garantia stralucirii de durata a tenului. Protectia solara foarte ridicata SPF50+ este inclusa intr-o textura matasoasa, care se absoarbe imediat fara a lasa urme.

Beneficii:

  • Ilumineaza si improspateaza tenul;
  • Regenereaza pielea si ii ofera densitate;
  • Hidratare intensa pana la cele mai profunde straturi;
  • Creste elasticitatea;
  • Protectie solara foarte ridicata SPF50+ cu spectru larg anti-UVA+UVB.

Ingrediente: aqua, niacinamide, propylheptyl caprylate, butyl methoxydibenzoylmethane, ethylhexyl salicylate, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, glycerin, tranexamic acid, peg-20 methyl glucose sesquistearate, tocopheryl acetate, methyl glucose sesquistearate, dimethicone, sodium hyaluronate, phenoxyethanol, sodium acrylates copolymer, parfum, lecithin, ethylhexylglycerin, xylitylglucoside, anhydroxylitol, xylitol.

Mod de utilizare: aplicati dimineata un strat subtire pe fata si gat prin miscari usoare. Pe parcursul zilei reaplicati daca este necesar.

Prezentare:
50ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review