Crema antirid si fermitate Gerovital H3 Derma+, 50 ml, Farmec

  • -10%
Crema antirid si fermitate Gerovital H3 Derma+, 50 ml, Farmec -  - GEROVITAL
Gerovital
P438797650
Crema este dezvoltată pentru întreținerea tenurilor ridate, lipsite de fermitate, tinere sau mature și stimulează sinteza proteinelor esențiale ale matricii extracelulare. Astfel, crește densitatea dermului și fermitatea [...]
Primesti un cadou la acest produs
info campanie
Cumpara orice produs din gama Gerovital H3 Derma+ si primesti o Crema Regeneranta Maini, 100 ml, din gama Gerovital H3 Clasic.

Descriere: Crema antirid si fermitate Gerovital H3 Derma+, 50 ml, Farmec

Crema este dezvoltată pentru întreținerea tenurilor ridate, lipsite de fermitate, tinere sau mature și stimulează sinteza proteinelor esențiale ale matricii extracelulare.

Astfel, crește densitatea dermului și fermitatea acestuia, are acțiune antirid, acțiune regenerantă și restructurantă, de protecție împotriva proceselor distructive declanșate de radicalii liberi și de tonifiere.

Hipoalergenic. Fără parabeni.
Acțiune:
Matrixyl synthe’6 crește densitatea dermului și fermitatea acestuia, prin relansarea sintezei matricii macromoleculare și interferarea în dispunerea spațială a fibrelor proteice esențiale.
Acidul hialuronic are capacitatea de a lega o cantitate mare de apă, fiind direct răspunzător de gradul de hidratare al pielii.
Sepiliftul contribuie la reîntinerirea și remodelarea pielii prin reducerea liniilor fine și a ridurilor, prin reducerea imperfecțiunilor și prin tonifierea acesteia.
Untul Sheea și Squalanul regenerează și hrănesc pielea în profunzime, au efect revitalizant și de prevenire a îmbătrânirii cutanate datorate radicalilor liberi.
Aquaxyl este un ingredient hidratant de excepție, pielea este optim hidratată, se normalizează procesul fiziologic de descuamare cu îmbunătățirea microreliefului pielii și se diminuează liniile fine.
Vitaminele A și E contribuie la blocarea reacțiilor oxidative și a proceselor distructive cauzate de acestea.
Utilizare:
Se aplică dimineața și seara pe față, gât și decolteu, pe pielea curățată și demachiată.
Beneficii:
Efect de remodelare a conturului fetei.
Prezentare:
50 ml


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review