Crema antirid restructuranta SPF 10 Gerovital H3 Derma+ Premium Care, 50 ml, Farmec

I5063
  • -20%
Crema antirid restructuranta SPF 10 Gerovital H3 Derma+ Premium Care, 50 ml, Farmec - ANTIRID - GEROVITAL
Gerovital
Cremă conține principii active antirid de ultima generație, care îmbunătățesc structura tridimensională a pielii, redensificând-o. Printr-o acțiune de tip "filler fără [...]

Crema antirid restructuranta SPF 10 Gerovital H3 Derma+ Premium Care, 50 ml, Farmec

Cremă conține principii active antirid de ultima generație, care îmbunătățesc structura tridimensională a pielii, redensificând-o. Printr-o acțiune de tip "filler fără ac" cu colagen și elastină, ridurile sunt diminuate, pielea își recăpătă fermitatea și elasticitatea.
Neodermyl stimulează sinteza proteinelor structurale ale pielii furnizând celulelor o formă sigură și pre-activată de energie, aminoacizi esențiali specifici și cupru, cofactor în procesul de măturare a fibrelor de colagen și elastina.
Asocierea lipozomilor cu acid hialuronic și vitamina C stabilă, acționează ca booster al efectului de redensificare, aducând și un aport important de ceramide.
Mod de utilizare:
Se folosește dimineața, pe față, gât și decolteu.
Prezentare:
50 ml


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review