Crema antirid nutritiva Poliplant Microbiom Protect Gerovital Plant, 50 ml, Farmec

  • -10%
Crema antirid nutritiva Poliplant Microbiom Protect Gerovital Plant, 50 ml, Farmec - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-FATA/ANTIRID - GEROVITAL
Gerovital
P459799432
Cremă antirid nutritivă Poliplant Microbiom Protect este concepută pentru a stimula procesele de reparare și regenerare proprii pielii, accentuând efectele “somnului de frumusețe” nocturn. Cu o structură care
Se incarca ofertele...

Descriere Crema antirid nutritiva Poliplant Microbiom Protect Gerovital Plant, 50 ml, Farmec

Cremă antirid nutritivă Poliplant Microbiom Protect este concepută pentru a stimula procesele de reparare și regenerare proprii pielii, accentuând efectele “somnului de frumusețe” nocturn. Cu o structură care pătrunde ușor în profunzimea pielii, cremă previne și atenuează ridurile și redă frumusețea naturală, specifică tenului tânăr.
Proprietăți:
- stimulează procesele de reparare și regenerare proprii pielii;
- accentuează efectele “somnului de frumusețe” nocturn;
- previne și atenuează ridurile;
- 96% Ingrediente de origine naturală;
- acțiune antirid, nutritivă și efectul "somnului de frumusețe".
Ingrediente active:
Ingredientele din complexul Poliplant Microbiom Protect stimulează microcirculația, contribuie la eliminarea toxinelor și conferă pielii un aspect sănătos și revigorat.
Sepilift DPHP, sursa de aminoacizi, împreună cu Centerox, extractul standardizat din Centella Asiatică, favorizează integrarea aminoacizilor în noi fibre de colagen și îmbunătățesc procesele de restructurare epidermică, diminuând ridurile.
Restul de 4% din ingrediente asigură o bună conservare a formulei.
Mod de utilizare:
Se aplică seara, pe tenul demachiat în prealabil, lăsându-se să acționeze pe timpul repaosului nocturn.
Prezentare:
50 ml


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.