Crema antirid cu Acid Hialuronic, concentratie 3% Gerovital H3 Evolution 50 ml, Farmec

P459790352
  • -20%
Crema antirid cu Acid Hialuronic, concentratie 3% Gerovital H3 Evolution 50 ml, Farmec - ANTIRID - GEROVITAL
Gerovital
Cremă antirid cu Acid Hialuronic, concentrație 3% Gerovital H3 Evolution Este o cremă bogată în Acid hialuronic pur și lipozomal 3%, SOD, GP4G și Trylagen, ingrediente cu efecte antirid, [...]

Crema antirid cu Acid Hialuronic, concentratie 3% Gerovital H3 Evolution 50 ml, Farmec

Cremă antirid cu Acid Hialuronic, concentrație 3% Gerovital H3 Evolution

Este o cremă bogată în Acid hialuronic pur și lipozomal 3%, SOD, GP4G și Trylagen, ingrediente cu efecte antirid, de umplere și netezire a ridurilor, de refacere a funcției de barieră a pielii și de hidratare intensă.

Ingrediente active:

Acidul Hialuronic pur are efecte intensiv hidratante acționând dual, prin refacerea rezervelor hidrice ale pielii și diminuarea pierderilor transepidermale de apa.Lipozomii cu Acid Hialuronic pătrund în piele și umplu ridurile din interior, astfel ridurile și liniile fine fiind mult diminuate.

SOD, supranumită “superenzima anti-îmbătrânirii”, asigură fermitatea pielii pe termen lung, acționând împotriva degradării oxidative și protejând lanțurile proteice de colagen și elastina responsabile de elasticitatea tenului. SOD este cea mai activă enzimă antioxidantă de origine naturală.

Trylagenul acționează împotriva ridurilor și asigură o piele mai netedă, mai elastică, stimulând producerea de noi fibre de colagen și elastină, care se constituie ca suport pentru sinteză.

GP4G regenerează tenul din interior, fiind o sursă de energie pură ce suplinește capacitatea diminuată a celulelor de a genera și stoca energia.

Mod de utilizare:

Se utilizează dimineața și seara pe față gât și decolteu.

Prezentare:

50 ml




Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review