Crema Antirid Aslavital Mineralactiv cu Colagen, SPF 10, 50 ml, Farmec

Crema Antirid Aslavital Mineralactiv cu Colagen, SPF 10, 50 ml, Farmec -  - FARMEC
Farmec
P479852920

Crema Antirid cu Colagen SPF 10, Aslavital Mineralactiv conține un complex de ingrediente cu acțiune globală antirid, de protecție UV și de atenuare a efectelor poluării urbane și electronice. Este recomandată pentru diminuarea, prevenirea ridurilor și protejarea tenurilor sensibile expuse efectelor negative ale factorilor de mediu.

[...]

Descriere: Crema Antirid Aslavital Mineralactiv cu Colagen, SPF 10, 50 ml, Farmec

Crema Antirid cu Colagen SPF 10, Aslavital Mineralactiv conține un complex de ingrediente cu acțiune globală antirid, de protecție UV și de atenuare a efectelor poluării urbane și electronice. Este recomandată pentru diminuarea, prevenirea ridurilor și protejarea tenurilor sensibile expuse efectelor negative ale factorilor de mediu.

Radiația electromagnetică și lumina albastră sunt generatoare de stres oxidativ, care duce la afectarea epidermei și îmbătrânirea prematură a pielii feței. Cobiodefender EMR este primul ingredient activ cu acțiune țintită de reducere a degradărilor biologice din piele, rezultate în urma expunerii la radiațiile electromagnetice, lumina vizibilă albastră și poluarea electronică.  

Complexul unic din compoziția acestei creme pentru față, care asociază Argila naturală provenită din Munţii Pădurea Craiului, cu extractul marin Cobiodefender EMR și Acidul Ferulic, asigură o acțiune complexă de detoxifiere și diminuare a efectelor stresului urban și a poluării electronice.

Datorită aportului de Colagen și Elastinăridurile sunt atenuate, gradul de hidratare și elasticitate al pielii este mult îmbunătățit.

Această cremă pentru ten asigură îngrijire pe timpul zilei datorită factorului de protecție solară din compoziție. Filtrele de protecţie UV sunt înglobate într-o structura lejeră, care conferă protecţie împotriva stresului oxidativ declanșat de radiaţiile ultraviolete, prevenind efectele îmbătrânirii premature.

Mod utilizare:

Se aplică dimineaţa, după demachiere.

Aplicată zilnic, cu regularitate, după o demachiere corectă, ASLAVITAL - CREMĂ ANTIRID CU COLAGEN SPF10, protejează tenul sensibil de stresul oxidativ datorat poluării urbane și radiațiilor UV și electromagnetice pe durata întregii zile, prevenind apariția ridurilor.

Listă ingrediente:

Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Glycerin, Squalane, Cetearyl Olivate, Glyceryl Stearate, Butyl Methoxydibenzoyl – methane, Ethylhexyl Salicylate, Ethoxydiglycol, Sorbitan Olivate, Cetearyl Alcohol, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Butyrospermum Parkii Butter, Mel Extract,Tocopheryl Acetate, Olus Oil, Phenoxyethanol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Undecane, Tridecane, Magnesium Aluminum Silicate, Soluble Collagen, Hydrolyzed Elastin, Ferulic Acid, Ethylhexylglycerin, Glycogen, Sodium PCA, Serine, Bisabolol, Parfum, Tetrasodium EDTA, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 60, BHA, Oryza Sativa Bran Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Sorbic Acid, Sodium Hydroxide, Tocopherol.

Prezentare:
50 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review