Crema anticearcan antirid Poliplant Microbiom Protect Gerovital Plant, 15 ml, Farmec

  • -10%
Crema anticearcan antirid Poliplant Microbiom Protect Gerovital Plant, 15 ml, Farmec -  - GEROVITAL
Gerovital
P459799433
Cremă anticearcan antirid Poliplant Microbiom Protect îngrijește delicat zona din jurul ochilor. Pielea din jurul ochilor devine mai fermă, cearcănele se reduc, devin mai puțin evidente, iar [...]

Descriere: Crema anticearcan antirid Poliplant Microbiom Protect Gerovital Plant, 15 ml, Farmec

Cremă anticearcan antirid Poliplant Microbiom Protect îngrijește delicat zona din jurul ochilor. Pielea din jurul ochilor devine mai fermă, cearcănele se reduc, devin mai puțin evidente, iar ridurile sunt diminuate. Complementar, cremă are și efect de mascare optică a cearcănelor inestetice.
Proprietăți:
- pielea din jurul ochilor se calmează, devine mai fermă;
- cearcănele se reduc, devin mai puțin evidente, iar ridurile sunt diminuate;
- aspect radiant, luminos;
- efectul antirid, anticearcan și de hidratare apare la utilizarea zilnică a produsului pe o perioadă de cel puțin 4 săptămâni;
- 98% ingrediente de origine naturală;
- 3 în 1 antirid, anticearcan și corector.
Ingrediente active:
Uleiul de măsline, ceară de albine și Aquaxylul refac funcția de barieră a pielii și asigură un nivel optim de hidratare al acesteia.
Principiile active asociate: Escina, Centerox, Sepilift, vitamina C încapsulată în lipozomi din ceramide, acționează complementar pe problematica implicată în apariția cearcănelor: drenare defectuoasă, acumulare de metaboliți, pierdere de tonicitate, procese inflamatorii. De asemenea, stimulează producerea fibrelor de colagen, având efect antirid.
Complexul Poliplant Microbiom Protect restabilește echilibrul microbiomului pielii, respectând identitatea unică a acestuia și funcția lui majoră de protejare a pielii.
Restul de 2% din ingrediente asigură o bună conservare a formulei.
Mod de utilizare:
Se folosește zilnic, dimineața, pe zona din jurul ochilor.
Prezentare:
15 ml


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review