Apa+Serum Radiance - Vit.C. Lipozomala, 30 ml, Synergy Therm

Apa+Serum Radiance - Vit.C. Lipozomala, 30 ml, Synergy Therm - ANTIRID - SYNERGY THERM
P548487545

Protejează tenul împotriva radicalilor liberi și a factorilor de poluare externă, stimulând producția de colagen și conferă luminozitate, uniformizând tenul.

[...]
Primesti un cadou la acest produs
info campanie
Achizitioneaza oricare produs Synergy Therm si primesti O APA TERMALA SYNERGY THERM 50 ml

Descriere: Apa+Serum Radiance - Vit.C. Lipozomala, 30 ml, Synergy Therm

Proprietati:
- protejează tenul împotriva radicalilor liberi și a factorilor de poluare externă, stimulând producția de colagen și conferă luminozitate, uniformizând tenul;
- acțiune selectivă asupra ridurilor de expresie, fiind considerat o alternativă a toxinei botulinice, cu eficacitate dovedită în vivo;
- varianta încapsulată a Vitaminei C sub formă de lipozomi prezintă o stabilitate fizico-chimică superioară celorlaltor forme de vitamina C.

Mod de utilizare:
Se aplică 4-5 picături pe tenul curat prin mișcări fine de masaj. Se recomandă utilizarea în rutina zilnică de îngrijire, împreună cu Apa+ Hydrate Serum.

Ingrediente:
AQUA/ THERMAL WATER,PHOSPHOLIPIDS, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, ASCORBYL PALMITATE, PROPANEDIOL 1,3, PROPYLENE GLYCOL, BETAINE, HEXAPEPTIDE-8, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, FERULIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, DISODIUM EDTA.

Precautii:
Evitați contactul direct cu ochii atunci când aplicați produsul! Se evită utilizarea în același moment al zilei cu produse ce conțin Retinoizi sau Acid Glicolic, pentru a preveni iritația pielii.

Prezentare:
30 ml



Data ultimei actualizari: 2024-03-18 10:59:21
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review