Set rutina de ingrijire The Balance, Ordinary

P479851282
Set rutina de ingrijire The Balance, Ordinary - ACNEE - THE ORDINARY

Set rutina de ingrijire The Balance, Ordinary

Balsam pentru curățarea tenului Squalane Cleanser, 50 ml

Proprietăți:
- este un produs de curățare blând cu pielea, ce îndepărtează machiajul, lăsând în același timp pielea netedă și hidratată;
- formula conține Squalane, alături de alți esteri lipofili ce au acțiune blândă, hidratantă, care dizolvă machiajul și impuritățile, având o putere mare de întindere;
- când este frecat între palme, produsul suferă o importanță transformare de textură, trecând de la o consistență asemănătoare balsamului, la o una tip ulei, acest lucru permite ca sucroeșterii emulsifianți să capteze și să se amestece cu machiajul și impuritațile, dizolvându-le;
- non-comedogenică și fără săpun, formula este suficient de blândă pentru utilizarea zilnică;
- nu usucă pielea și este potrivită pentru toate tipurile de ten;
- nu conține alcool, ulei, silicon, gluten, nuci, alune sau alte derivate;
- are pH 5.50-6.50.

Mod de utilizare:
Aplicați o cantitate moderată în palme, frecați-le între ele timp de 10-30 secunde pentru a încălzi produsul, permițându-i să se transforme în ulei. Apoi masați bine tenul uscat cu acesta și clătiți cu apă călduță.

Ingrediente:
Squalane, Aqua (Water), Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin, Sucrose Stearate, Ethyl Macadamiate, Caprylic/Capric Triglyceride, Sucrose Laurate, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Sucrose Dilaurate, Sucrose Trilaurate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Isoceteth-20, Sodium Polyacrylate, Tocopherol, Hydroxymethoxyphenyl Decanone, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Malic Acid, Ethylhexylglycerin, Chlorphenesin.

Precauții:
Pentru uz extern. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Depozitați la loc uscat și răcoros. Evitați contactul cu ochii. Nu utilizați dacă sunteți alergic sau sensibil la unul dintre ingredientele menționate pe ambalaj. Dacă apar iritații sau reacții alergice, întrerupeți imediat folosirea produsului și consultați medicul.

Prezentare:
50 ml

Mască cu 2% Acid Salicilic, 50 ml

Proprietăți:
- este formulată pentru a corecta tonul neclar și neregularitățile texturale;
- formula, infuzată cu argilă și cărbune, își propune să îmbunătățească aspectul și claritatea, lăsând pielea să se simtă reîmprospătată;
- structura acidului salicilic facilitează lipofilitatea și miscibilitatea acestuia cu lipidele care se găsesc pe suprafața pielii;
- acidul salicilic este un ingredient ce vizează îndepărtarea celulelor moarte de pe suprafața pielii uleioase și care este predispusă la coșuri, puncte negre sau acnee, pentru a obține un ten radiant;
- cărbunele și argila sunt ingrediente recunoscute pentru abilitățile lor de a curăța în profunzime, datorită porozității lor și suprafeței mari pentru absorbție;
- ajută la îndepărtarea impurităților faciale, care altfel ar rămâne pe sufrată pielii și ar înfunda porii;
- în comparație cu Soluția de Acid Salicilic 2%, masca se îndepărtează prin clătire;
- formula nu trebuie utilizată pe pielea sensibilă, compromisă sau care se cojește;
- nu conține: alcool, ulei, silicon, gluten, soia, nuci, alune sau alte derivate;
- are pH: 3.50 - 4.50;
- nu este testat pe animale;
- este un produs vegan.

Mod de utilizare:
Utilizați o dată sau de două ori pe săptămână, pe pielea curată și uscată. Nu aplicați pe tenul umed. Aplicați în mod uniform pe toată fața cu ajutorul vârfurilor degetelor, evitând zona ochilor. Lăsați-o să acționeze timp de 10 minute, nu mai mult, apoi clătiți bine cu apă călduță.
Produsul conține BHA (Beta-Hidroxi Acid) și poate crește sensibilitatea pielii la soare și riscul de apariție a arsurilor solare. Folosiți protecție solară, limitați expunerea la soare în timpul utilizării produsului și încă o săptămână după încetarea aplicării lui, în cazul aplicării pe corp purtați haine care să vă protejeze.Aplicați produsul conform instrucțiunilor pe o zonă mică, o dată pe zi, timp de trei zile pentru a testa dacă sunteți alergic. Dacă apar iritații severe, urticarie, umflarea ochilor și a gurii sau dificultăți de respirație, clătiți bine zona, încetați utilizarea produsului și consultați imediat medicul.

Ingrediente:
Aqua (Water), Kaolin, Squalane, Glycerin, Dimethyl Isosorbide, Silica Cetyl Silylate, Salicylic Acid, Sodium Polyacrylate, Pentylene Glycol, Charcoal Powder, 4-t-Butylcyclohexanol, Sclerotium Gum, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Phytic Acid, Polysorbate 20, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Chlorphenesin, Phenoxyethanol.

Precauții:
Evitați contactul cu ochii. Dacă apar iritații, întrerupeți utilizarea și consultați medicul. Utilizați conform instrucțiunilor și numai pe pielea fără leziuni. Este recomandat să efectuați un test alergologic cutanat

Prezentare:
50 ml

Niacinamida 10% + zinc 1%, 30 ml

Niacinamida (Vitamina B3) este indicată în reducerea petelor de pe piele și a congestie. O concenrație mare de 10% din această vitamină este susținută de sarea de zinc a Acidului Carboxilic Pirolidon, pentru a echilibra aspectul vizibil al sebumului.

Mod de utilizare:
Aplicați pe întreaga fată dimineață și seara, înainte de a aplica creme cu formule mai grele.

Ingrediente:
Aqua (Water), Niacinamide, Pentylene Glycol, Zinc PCA, Dimethyl Isosorbide, Tamarindus Indică Seed Gum, Xanthan gum, Isoceteth-20, Ethoxydiglycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.
Nu conține: Apă, Ulei, Silicon. De asemenea nu conține nuci/alune sau alte derivate.
Nu este testat pe animale. Produs natural.

Precauții:
Dacă se folosesc formule cu Vitamina C pentru îngrijirea pielii, ar trebui să alternați cu acest produs. Ideal este că produsele cu Vitamina C să fie folosite seara iar formula cu Niacinamida 10% + Zinc 1% dimineață. Altfel Niacinamida poate afecta integritatea formei pure a Vitaminei C.

Prezentare:
30 ml

Factori naturali de hidratare cu Acid Hialuronic, 30 ml

Produsul are în compoziție elemente care mențin primul start al pielii protejat și hidratat. Conține mulți aminoacizi, acizi grași, trigliceride, uree, ceramide, fosfolipide, glicerina, zaharide, sodiu PCA, acid hialuronic și mulți alți compuși naturali care sunt prezenți în mod natural în piele.
Formula nu lăsă un aspect gras al pielii. Oferă hidratare imediată și rezultatele durează din ce în ce mai mult dacă nu se oprește aplicarea produsului.

Mod de utilizare:
Aplicați după serum pentru o hidratare eficientă.

Ingrediente:
Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Propanediol, Stearyl Alcohol, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Arginine, Aspartic Acid, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, Glucose, Maltose, Fructose, Trehalose, Sodium PCA, PCA, Sodium Lactate, Urea, Allantoin, Linoleic Acid, Oleic Acid, Phytosteryl Canola Glycerides, Palmitic Acid, Stearic Acid, Lecithin, Triolein, Tocopherol, Carbomer, Isoceteth-20, Polysorbate 60, Sodium Chloride, Citric Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Pentylene Glycol, Triethanolamine, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

Nu conține: Ulei, silicon, nuci/alune sau alte derivate.
Nu este testat pe animale. Produs natural.
pH: 6.50 - 7.00.

Prezentare:
30 ml



Data ultimei actualizari: 2021-12-27 14:54:27
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review