Spuma de curatare Pure Skin, 150 ml, Biotrade

P459799898
  • -5%
Spuma de curatare Pure Skin, 150 ml, Biotrade - ACNEE - BIOTRADE
Biotrade
Pure skin este o spumă de curățare delicată cu acid azelaic, indicată pentru o piele cu pori dilatați, puncte negre și ten neuniform. Îndepărtează blând impurităț [...]

Spuma de curatare Pure Skin, 150 ml, Biotrade

Pure skin este o spumă de curățare delicată cu acid azelaic, indicată pentru o piele cu pori dilatați, puncte negre și ten neuniform. Îndepărtează blând impuritățile, curăță și micșorează porii, elimină punctele negre și uniformizează aspectul general al tenului. O formulă fără sulfați care nu irită și nu usucă pielea. Un produs hipoalergenic fără parabeni.

Proprietăți:

- pentru toate tipurile de ten;

- îndepărtează delicat impuritățile fără a irita sau a usca pielea;

- micșorează și curață porii, îndepărtează punctele negre;

- uniformizează tenul;

- fără parabeni, sulfați, alcool;

- este hipoalergenic și non-comedogenic.

Ingrediente active:

Acid azelaic - are efect antiinflamator și antimicrobian, normalizează procesul de keratinizare al foliculului pilos.

Ingrediente:

AQUA, COCO GLUCOSIDE, PROPYLENE GLYCOL, LAURYL GLUCOSIDE, GLYCERIN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PHENOXYETHANOL, AZELAIC ACID, PARFUM, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, GERANIOL.

Mod de utilizare:

Umeziți pielea și aplicați cantitatea dorită de spumă. Întindeți prin mișcări fine, circulare și clătiți din abundență cu apă. Se recomandă a se utiliza dimineața și seara.

Atenție:

dacă apare senzație de arsură, mâncărime sau roșeață intensă întrerupeți folosirea produsului. Dacă aceste manifestări nu dispar în 3 zile consultați un medic dermatolog.

Prezentare:

150 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review