Spray pentru acneea de pe corp, spate si piept Scagel Acne, 30 ml

Spray pentru acneea de pe corp, spate si piept Scagel Acne, 30 ml -  - BANGKOK BOTANICA
P548487821

Scagel Acne Body Spray acnee si pete corp, este recomandat persoanelor cu acnee sau cu pete pe piele. Acesta ajuta la prevenirea aparitiei de noi semne ale acneei.

[...]

Descriere: Spray pentru acneea de pe corp, spate si piept Scagel Acne, 30 ml

Ingrediente: Apă, extract de Aloe barbadensis din frunze,  glicerină, acid 10-Hydroxydecanoi, niacinamidă (Vitamina B3), extract de coajă de dud de hârtie, hialuronat de sodiu,  ulei din frunza de melaleuca leucadendra,  extract de scoarță de copac papyriferă  broussonetia (dud japonez), polisorbat 20, fenoxietanol, caprylyl glicol, ulei citric de bergamia, alantoină, carbomer, l-arginină.

Mod de utilizare:
Înainte de aplicare, pielea trebuie curățată bine. Se pulverizează întreaga zonă afectată de două ori pe zi, dimineața și seara. Pentru acnee și pete pe piele (spate, corp, piept).

Prezentare: 30 ml.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review