Sebomax Crema antiseboreica, 30 ml, Biotrade

P459791639
  • -5%
Sebomax Crema antiseboreica, 30 ml, Biotrade - ACNEE - BIOTRADE
Biotrade
Este o cremă delicată și calmantă pentru pielea iritată şi descuamată din zona T a feţei – bărbie, nas, frunte. Sulful pe care îl conţine este o substanţă [...]

Sebomax Crema antiseboreica, 30 ml, Biotrade

Este o cremă delicată și calmantă pentru pielea iritată şi descuamată din zona T a feţei – bărbie, nas, frunte. Sulful pe care îl conţine este o substanţă antiseboreică dovedită, care în combinaţie cu un complex hidratant blând are un efect benefic și de lungă durată pe pielea iritată şi cu scuame, menţinând-o într-o stare excelentă.

Ingrediente active:

Sulf – agent antiseboreic ce calmează pielea iritată. Crotamiton – ingredient cu acțiune antiparazitară și antimicotică. Panthenol – calmează pielea iritată. Vitamina E – acțiune antioxidantă și hrănitoare.

Ingrediente:

AQUA, PARAFFINUM LIQUIDUM, CETEARYL ALCOHOL, PEG-30 LANOLIN, PEG-75 LANOLIN, CROTAMITON, GLYCERYL STEARATE, CETEARETH-20, CETEARETH-12, CETEARYL ALCOHOL, CETYL PALMITATE, TRIETHANOLAMINE, SULFUR, CARBOMER.

Mod de utilizare:

Pe regiunile afectate se aplică crema Sebomax în strat subţire o dată la două zile. După o săptămână se poate aplica în fiecare seară până la rezolvarea problemei. Este posibilă apariția unei iritaţii locale ușoare în primele zile de utilizare, care se manifestă prin roșeață şi senzaţie de usturime, dar care trece în căteva zile.

În acest caz răriţi aplicările – o dată la 2 până la 4 zile, dar nu renunţaţi. Pentru prevenire şi întreţinere – o aplicare la fiecare 5 până la 7-14 zile.

Atenție: dacă apare senzație de arsură, mâncărime sau roșeață intensă întrerupeți folosirea produsului. Dacă aceste manifestări nu dispar în 3 zile consultați un medic dermatolog.

Prezentare:

30 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review