Revuele CYS Glycolic Acid, 30ml

Revuele CYS Glycolic Acid, 30ml -  - REVUELE
Revuele
P479848676
Acidul glicolic este un alfa-hidroxi acid (AHA), molecula sa mică permițându-i să pătrundă adânc în piele. Funcția sa prIngredientepală este de a exfolia pielea, [...]

Descriere: Revuele CYS Glycolic Acid, 30ml

Acidul glicolic este un alfa-hidroxi acid (AHA), molecula sa mică permițându-i să pătrundă adânc în piele. Funcția sa prIngredientepală este de a exfolia pielea, prin dizolvarea punților dintre celulele moarte. Acidul glicolic este deosebit de potrivit pentru pielea predispusă la acnee, deoarece desfundă porii și, astfel, ajută la prevenirea formării acneei și a punctelor negre.

Compozitie:

Aqua, Glycolic Acid, Propylene Glycol, Potassium Hydroxide, Hydroxyethyl Cellulose, Phenoxyethanol, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether. "Revuele Glycolic Acid.

Mod de utilizare:

Aplicați câteva picături pe vârful degetelor și masați cu mișcări circulare în piele. Folosiți seara după curățare, urmați alicarea cu ulei nutritiv sau cu o cremă hidratantă.

Prezentare:

30 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review