Pharmacore Acne Control Oral, 30plicuri

Pharmacore Acne Control Oral, 30plicuri - ACNEE - CORE INVEST HEALTH SRL
P459800128
Proprietăți: Pharmacore Acne Control Supliment alimentar Oral este recomandat pentru îngrijirea și întreținerea tenului acneic. Are capacitatea de a bloca hormonii responsabili de declanșarea acneei, de a [...]

Descriere: Pharmacore Acne Control Oral, 30plicuri

Proprietăți:
Pharmacore Acne Control Supliment alimentar Oral este recomandat pentru îngrijirea și întreținerea tenului acneic. Are capacitatea de a bloca hormonii responsabili de declanșarea acneei, de a elimina bacteriile, în special a bacteriei P.Acnes, și de a grăbi vindecarea pielii afectate. În plus, împiedică formarea coșurilor și a punctelor negre, acțiunea sa fiind dovedită științific, și stimulează sistemul de autoapărare naturală a pielii. Pharmacore Acne Control Supliment Oral are la baza vitamina E și zinc cu puternic rol protector, regenerator și antiseptic și lactoferina cu efect antimicrobian și antiinflamator.
Indicat în formele ușoare și moderate de acnee și dermatită seboreică și că adjuvant
în tratarea pielii acneice și hiperseboreice.
Compoziție:
Zinc, nicotinamidă, FOS, GOS, lactoferina, SOD, vitamina E
Mod de folosire:
Conținutul unui plic se dizolvă într-un pahar cu apă, se administrează dimineața, înainte de micul dejun.
Cât timp: minim 3-6 luni.
Recomandare:
Curată pielea cu Pharmacore® Acne Control Gel de Curățare și aplică Pharmacore® Gel tratament/Crema/Spray de corp de două ori pe zi, pentru a avea beneficiile complete ale terapiei ÎN/OUT!
Prezentare:
30 plicuri


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review