Pachet Promo Effaclar K crema 30ml + Effaclar Gel spumant de curatare 50 ml Cadou, La Roche Posay

Pachet Promo Effaclar K crema 30ml + Effaclar Gel spumant de curatare 50 ml Cadou,  La Roche Posay -  - LA ROCHE-POSAY
P459798669
Pachetul La Roche Posay Effaclar contine: 1. La Roche Posay Effaclar K Crema, 30 ml Indicatii: Effaclar K este o crema de ingrijire zilnica ce transforma si corecteaza progresiv suprafata [...]

Descriere: Pachet Promo Effaclar K crema 30ml + Effaclar Gel spumant de curatare 50 ml Cadou, La Roche Posay

Pachetul La Roche Posay Effaclar contine:

1. La Roche Posay Effaclar K Crema, 30 ml

Indicatii:

Effaclar K este o crema de ingrijire zilnica ce transforma si corecteaza progresiv suprafata pielii prin micro-exfoliere. LHA este un ingredient activ keratolitic si inovatorcare permite o micro-exfoliere precisa, fina si punctuala, fara iritatii. Rezultatele sunt uimitoare. Suprafata pielii este netezita, imperfectiunile reduse, porii sunt curatati si inchisi. Pielea este mai fina, mai curata si catifelata.

Mod de utilizare:

Se aplica dimineata si seara pe fata. 

2. La Roche-Posay Effaclar Gel Spumant Purifiant, 50 ml

Indicatii:

Pentru piele grasa si sensibila. Produs de curatare cotidiana pentru pielea grasa cu tendinta acneica. Elimina impuritatile si excesul de sebum, lasand pielea curata si proaspata.

Mod de utilizare:

Intindeti putin produs intre palme si aplicati pe fata umeda, masand cu delicatete. Clatiti abundent cu apa curata. Poate fi utilizat dimineata si/sau seara.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review