Pachet Acne Out Crema hidratanta Hydro Active, 60 ml + Lotiune, 60 ml + Gel de curatare, 50 ml, Biotrade

P459792769
Pachet Acne Out Crema hidratanta Hydro Active, 60 ml + Lotiune, 60 ml + Gel de curatare, 50 ml, Biotrade - ACNEE - BIOTRADE
Biotrade
Cremă hidratantă pentru acnee Acne Out Hydro Active Proprietăți: - conține vitamina E și provitamina B5; - este o cremă non-grasă, care hidratează tenul uscat supus tratamentelor anti-acnee - [...]

Pachet Acne Out Crema hidratanta Hydro Active, 60 ml + Lotiune, 60 ml + Gel de curatare, 50 ml, Biotrade

Cremă hidratantă pentru acnee Acne Out Hydro Active

Proprietăți:

- conține vitamina E și provitamina B5;

- este o cremă non-grasă, care hidratează tenul uscat supus tratamentelor anti-acnee - nu îngrașă pielea și dă un aspect matifiant tenului; - se poate folosi ca bază de machiaj.

Mod de utilizare:

Se utilizează de 1 - 2 ori pe zi, pe termen îndelungat.

Prezentare:

60 ml


Loțiune pentru acnee Acne Out Indicată pentru tenul gras și predispus la acnee.

Proprietăți:

- reglează secreția de sebum;

- împotriva coșurilor și a punctelor negre;

- calmează tenul acneic;

- recomandat de către dermatologi;

- formula unică, ce conține un ingredient antibacterian, reglează în mod eficient secreția de sebum și previne apariția punctelor negre și a coșurilor.

Mod de utilizare:

Se aplică pe zonele afectate ale pielii cu ajutorul unui tampon de vată bine înmuiat de 2 până la 4 ori pe zi sau conform recomandărilor medicului dumneavoastră.

Prezentare:

60 ml


Gel de curățare Acne Out

Acne Out Oxy Wash este un gel de curățare fin și blând cu acid lactic și îmbogățit cu oxigen. Este Indicat pentru o piele grasă și cu acnee, predominant inflamatorie. Gelul de curățare îndepărtează sebumul în exces și murdăriile acumulate, îmbunătățește aspectul tenului și nivelul lui de hidratare. Moleculele de oxigen pur hiperbaric pe care le conține intensifică metabolismul celular și astfel facilitează procesele de regenerare ale pielii.

Fără parabeni. Fără sulfați. Fără săpun. Hipoalergenic. Noncomedogenic.

Utilizare:

Dimineața și seara pe pielea umedă aplicați și întindeți o cantitate mică de gel prin mișcări fine, circulare. Clătiți din abundență cu apă.

Substanțe active:

Acid Lactic – acțiune de curățare blândă și hidratanta. Oxigen pur 99,9% - stimulează regenerarea și metabolismul celular normal. Coco glycoside – complex de spălare biodegradabil.

Indicații:

Ten gras și cu tendință la acnee. Pori dilatați. Comedoane. Acțiune: Curată pielea blând și delicat. Facilitează vindecarea zonelor inflamate. Stimulează regenerarea și metabolismul celular normal. Curată și reduce porii în profunzime.

Prezentare:

50 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review