Masca faciala purificatoare si nutritiva Skinegal, 20 g, Zdrovit

Masca faciala purificatoare si nutritiva Skinegal, 20 g, Zdrovit - ACNEE - ZDROVIT
ZDROVIT
P459790935
Ingrediente active: Argila verde Cambriană, proteine de mătase, ulei de Jojoba. Masca purificatoare și nutritivă este recomandată pentru toate tipurile de ten și este un tratament eficient de detoxifiere [...]

Descriere: Masca faciala purificatoare si nutritiva Skinegal, 20 g, Zdrovit

Ingrediente active:

Argila verde Cambriană, proteine de mătase, ulei de Jojoba.

Masca purificatoare și nutritivă este recomandată pentru toate tipurile de ten și este un tratament eficient de detoxifiere profundă a pielii. Special creată pentru îngrijirea tenului lipsit de vitalitate, uscat și aspru și celui care necesită curățare profundă, masca purifică intens și în profunzime pielea, calmează erupțiile cutanate și previne leziunile pielii, conferind tenului un aspect proaspăt și luminos.

De asemenea, hrănește pielea cu minerale și substanțe nutritive esențiale pentru un ten sănătos. Ingredientele produsului ajută pielea să-și redobândească suplețea și aspectul neted și oferă un efect de lifting blând.

Îmbogățită cu proteine de mătase și ulei de jojoba, masca previne deshidratarea tenului, îl hrănește, lăsând pielea extrem de catifelată. Conferă o îmbunătățire vizibilă aspectului fetei.

Mod de utilizare:

Aplicați masca pe față curată, evitând zona ochilor și a gurii. Lăsați să acționeze 20 de minute și îndepărtați delicat masca cu apă călduță. Utilizați masca de 1-2 ori pe săptămână.

Prezentare:

20 g



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review