Masca faciala anti-acnee Skinegal, 20 g, Zdrovit

P459790934
Masca faciala anti-acnee Skinegal, 20 g, Zdrovit - ACNEE - ZDROVIT
ZDROVIT
Ingrediente active: Argila verde Cambriana, aloe vera, ovăz. Dedicată tenului gras și mixt, cu tendința acneică, masca reduce acneea, reglează secreția de sebum, micșorează porii, calmează [...]

Masca faciala anti-acnee Skinegal, 20 g, Zdrovit

Ingrediente active:

Argila verde Cambriana, aloe vera, ovăz.

Dedicată tenului gras și mixt, cu tendința acneică, masca reduce acneea, reglează secreția de sebum, micșorează porii, calmează pielea și are efect puternic antibacterian.

Secretul constă în formula bogată în argilă verde Cambriana, care absoarbe impuritățile și toxinele din piele, fiind o sursă ideală de minerale necesare pentru un aspect sănătos al tenului.

Complexul bioactiv de argilă și Aloe Vera curată tenul în profunzime și revitalizează pielea. Masca este un adjuvant perfect pentru tratamentul împotriva acneei.

Prezentare:

20 g



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review