Lotiune pentru uscarea cosurilor cu Acid Salicilic, Dryzit, 30ml, Acnemy

Lotiune pentru uscarea cosurilor cu Acid Salicilic, Dryzit, 30ml, Acnemy - ACNEE - ACNEMY
ACNEMY
P479849521

Lotiune pentru uscarea cosurilor, contine lichid in partea superioara formulat cu acid salicilic, oxid de zinc si niacinamide, care ajuta la eliminarea reziduurilor si celulelor moarte, in timp ce calamina, pulberea din partea de jos a sticlei, reduce iritarea si calmeaza pielea.

[...]

Descriere: Lotiune pentru uscarea cosurilor cu Acid Salicilic, Dryzit, 30ml, Acnemy

Lotiune pentru uscarea cosurilor, contine lichid in partea superioara formulat cu acid salicilic, oxid de zinc si niacinamide, care ajuta la eliminarea reziduurilor si celulelor moarte, in timp ce calamina, pulberea din partea de jos a sticlei, reduce iritarea si calmeaza pielea. Daca ati agitat continutul, pur si simplu lasati sticla sa stea pe o suprafata plana timp de 24 de ore si asteptati sa se depuna pulberea. Eficacitatea produsului nu este afectata. In plus, acizii continuti de formula sunt proiectati cu Nichosome, un sistem exclusiv pentru eliberarea ingredientelor active, care face ca produsele ACNEMY sa nu fie iritante pentru piele, transportand in acelasi timp de 12 ori mai mult din ingredientul activ decat atunci cand sunt utilizate fara sistemul de livrare a ingredientelor, si prin urmare, imbunatateste incredibil eficacitatea formulelor.

Ingrediente cheie:

  • Calamina
  • Proprietati calmante
  • Niacinamide
  • Proprietati de refacere a pielii si de estompare a petelor
  • Acid Salicilic
  • Exfoliant chimic (BHA) - ajuta la prevenirea cosurilor

Ingrediente:
Isopropyl Alcohol, Aqua (Water), Zinc Carbonate, Zinc Oxide, Titanium Dioxide, Niacinamide, Glycerin, Methylpropanediol, Salicylic Acid, Salix Alba (Willow) Bark Extract, 4-Terpineol.

Mod de folosire:

Nu agitati sticla. Daca produsul este agitat, asteptati sa se depuna sedimentul alb. A se utiliza dupa curatare si tonifiere. Scufundati aplicatorul Zitswab in sedimentul din partea de jos a sticlei si aplicati o doza din lotiune direct pe zona vizata (cos). Nu frecati. Se lasa sa se usuce si se clateste cu apa calduta.

Evitati expunerea directa la soare dupa aplicare. Precautiuni: Numai pentru utilizare externa. Evitati contactul direct cu ochii. In caz de contact cu ochii, clatiti imediat cu apa. A nu se utiliza pe pielea iritata sau deteriorata. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de reactii alergice, opriti utilizarea si contactati medicul. Utilizati aplicatorul numai pentru a aplica lotiunea si nu incercati sa-l introduceti in nas, ureche, ochi, gura sau nas.

Prezentare:
30ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review