La Roche Posay Effaclar Serum ultra concentrat exfoliant, 30 ml

  • -25%
recomandare dermatolog
La Roche Posay Effaclar Serum ultra concentrat exfoliant - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-FATA/ACNEE - LA ROCHE-POSAY
P459832446
Noul ser EFFACLAR este formulat cu un complex de acizi exfolianți complementari și niacinamidă calmantă pentru reducerea imperfecțiunilor, a punctelor negre și a porilor vizibili. Formula nu necesită
Se incarca ofertele...

Descriere La Roche Posay Effaclar Serum ultra concentrat exfoliant, 30 ml

Noul ser EFFACLAR este formulat cu un complex de acizi exfolianți complementari și niacinamidă calmantă pentru reducerea imperfecțiunilor, a punctelor negre și a porilor vizibili. Formula nu necesită clătire și conferă pielii un aspect proaspăt, curat și purificat.

Imperfecțiuni persistente și semne. Pori vizibili.

Pentru pielea adultă cu tendință acneică

Reprezentând echilbrul perfect dintre exfoliere și calmare, Effaclar Serum Ultra Concentrat deblochează porii de acumularea de sebum, reduce semnele și imperfecțiunile severe, zi după zi.

INOVAȚIA LA ROCHE-POSAY:

Primul produs de îngrijire La Roche-Posay formulat cu o concentrație atât de ridicată de activi sinergetici: 3 acizi exfolianți pentru reducerea imperfecțiunilor persistente și a semnelor + Niacinamidă și Apă Termală pentru un efect calmant, anti-iritații. Eficacitate anti-recurență dovedită.

Formulat special pentru toleranță ridicată pe pielea cu tendință acneică.

Non-comedogenic.

Testat pe pielea cu tendință acneică.

Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți imediat cu apă din abundență.

Utilizați în asociere cu un produs de protecție solară zilnică (cel puțin SPF15).

Nu aplicați pe răni deschise.
Data ultimei actualizari: 2022-08-23 13:02:26
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.